Fernandes: Previše grešaka u ključnim momentima – Sportklub

Prvo ime ženskog dela ovogodišnjeg US Opena je šampionka Ema Radukanu, ali sve pohvale zaslužuje i rivalka u finalu Lejla Fernandes.

Definitivno je to bio veoma težak meč za obe. Nažalost, napravila sam mnogo grešaka u ključnim momentima i ona je to iskoristila. Ema je odigrala sjajn turnir, i čestitam joj. Ja se nadam da ću se vratiti ovde i sledeće godine – rekla je Fernandes.

Ema Radukanu

Radukanu za istoriju: Od kvalifikacija do trona US Opena

Svakako i ovo je ogroman uspeh za devojku koja je na turnir došla kao 73. na WTA listi.

Trenutno se osećam veoma razočarano. Ali nadam se da će me motivisati da budem bolja na treningu i da se bolje spremim za sledeću ovakvu priliku. Ali srećna sam zbog načina na koji sam se predstavila ovde i kako sam izgledala na terenu.

Trenutak koji se ozbiljno komentariše je rasekotina kolena Eme Radukanu u trenutku kada je u Fernandes stekla brejk loptu za potpuni povratak u drugom setu. Usledio je medicinski tajm aut, a Kanađanka nije bila zadovoljna tim potezom i čak se kiselo nasmejala.

Iskreno, nisam znala šta se tačno dogodilo sa Emom. Nisam znala koliko je ozbiljan bio pad i zbog toga sam prišla sudiji i pitala ju je. To se dogodilo u tenutku kada je bio veoma vruć momenat i bilo mi je teško jer se to baš tada dogodilo. Ali to je sport, to je tenis.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

EKOLOŠKI USTANAK U CENTRU GRADA – GRAĐANI SE OKUPILI ISPRED TRGA NIKOLE PAŠIĆA (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Vrste toksičnih osoba koje će vas potpuno iscrpeti