Evo zašto je mlada glumica Sydney Sweeney naša nova omiljena stilska inspiracija

Mlada holivudska glumica Sydney Sweeney, nama najpoznatija po svojoj ulozi u uspešnoj HBO seriji pod imenom “Euphoria”, postaje prava ikona stila. Ona neguje elegantni, mladalački i ženstveni stil koji uz to nije nimalo dosadan, a oduševljava nas kako svojim street style kombinacijama, tako i onima koje bira za prilike na crvenom tepihu. Sydney su primetili i neki od najpoznatijih modnih dizajnera današnjice, te smo je na svečanim događajima mogli videti u autfitima modnih brendova kao što su Dolce & Gabbana, Prada, Dior, Chanel, YSL… listi nema kraja. U nastavku vam predstavljamo njenih nama najdražih osam lookova, koji možda mogu inspirisati neki od vaših budućih stajlinga.

U svetlozelenoj Dolce & Gabbana haljini

Na nedavnoj Dolce & Gabbana Alta Moda reviji u Veneciji, Sydney Sweeney se kao jedna od počasnih gošći pojavila u svetlozelenoj, dugoj haljini ove modne kuće. Ova svečana, strukirana i lepršava haljina sa neobičnim, dijagonalnim izrezom na grudima i bretelama na jednoj strani stoji joj kao salivena, i čini da izgleda kao prava boginja mode. Ovim stajlingom Sydney nas vraća na glamur starih holivudskih diva.

U Oscar de la Renta mini-haljini

Sydney se na premijeri svog najnovijeg filma “The Voyeurs” pojavila u mini Oscar de la Renta haljini, koja nas je automatski vratila u tople, prolećne i letnje dane. Ova neobična haljina retro stila, koja nas podseća na modu šezdesetih godina, sa detaljima u vidu pink oversize dugmadi, pravi je balans između mladalačke i opuštene, i elegantne haljine – a sjajno pristaje i uz njen svetli ten, i satensku mašnu u njenoj kosi.

U maloj crnoj Dior haljini

Ovako se nosi uvek aktuelna mala crna haljina. Za još jednu premijeru svog najnovijeg filmskog ostvarenja, Sydey se odlučila sa naizgled običnu, crnu haljinu do gležnjeva – ali ova haljina nedvosmisleno se ističe svojim neobičnim izrezom, u obliku obrnutog srca. Ovaj model haljine odlično pristaje njenom obliku tela, a ona je u njoj izgledala sofisticirano i kao savremena Audrey Hepburn na premijeri filma.

U ženstvenom Chanel autfitu

Ovaj Chanel autfit kao da je kreiran za Sydney, a možemo reći da je roze boja definitivno njena boja. Ona je Chanel blazer, strukiran efektnim Chanel kaišem uklopila uz providne čizme sa belom štiklom i belim vrhovima, a ceo look zaokružila je sjajnom tijarom – koja je od nje učinila pravu savremenu princezu stila. Ovaj stajling odlična je inspiracija za rođendanski autfit.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

“Moje namere nisu da me svi vole; Zverev? To govori o njemu” – Sportklub

Read Next

ABBA objavljuje novi album nakon 40 godina pauze