Evo vam ga “džabe”: Barsa želi da Kutinja vrati Liverpulu – Sportklub

Španski As piše da je novi-stari predsednik Barselone Đoan Laporta navodno ponudio Liverpulu da im Katalonci vrate Brazilca Kutinja bez ikakve nadoknade, ali da im Englezi oproste preostale rate.

Filipe Kutinjo

Problem je što Barselona duguju Liverpulu još oko 50 miliona evra?!

Filipe Kutinjo je još 2018. prešao sa Enfilda na Kamp Nou. Činilo se tada da su Katalonci dobili suvo zlato, pa su olako prihvatili da transfer, sa svim dodatnim klauzulama, iznosi oko 150 miliona evra!

Kutinjo je bio najbolji igrač Liverpula kad je prešao u Barselonu. Njegovi fudbalski kvaliteti nikad nisu dovedeni u pitanje. Međutim, činjenica je da nije ni blizu opravdao očekivanja u španskom gigantu, što zbog povreda, što zbog neuklapanja… Jednu sezone proveo je i na pozajmici u Bajernu. Ove sezone Kutinjo je odigrao svega 14 utakmica za Katalonce.

Barselona je do sada Liverpulu isplatili oko 100 miliona evra. Ali novi-stari predsednik Đoan Laporta gleda da na sve načine smanji troškove kluba. Kako Katalonci još uvek duguju nekoliko rata, ideja je da se na ovaj način reše Kutinja. Koliko je to realno, pitanje je…

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

MUŠKARAC POKUŠAO SAMOUBISTVO SKOKOM SA PLAVOG MOSTA – Beograduživo.rs

Read Next

Partizan pred eliminacijom iz plej-ofa! – Sportklub