Evo šta nam donosi Mars u Jarcu – WANNABE MAGAZINE

Mars je planeta akcije i agresije, i počinje svoju tranziciju od vatrenog Strelca ka Jarcu. Mars je u Jarcu od 24. janara, pa sve do 6. marta, ali šta nam donosi? Uglavnom dobre stvari. Strelac i Jarac su dva prilično različita znaka, što znači da njima Mars vlada na sasvim drugačiji način. Pripremite se, jer će se energija promeniti od divlje i slobodne koja se vezuje za Strelca, ka realnom i prizemnom Jarcu.

Narednih šest nedelja će biti pravo vreme da napokon završite one poslove koje ste dosad odugovlačili. Jarac će vam dati hiperfokus, motivaciju da napredujete, radite na sebi, budete stabilniji i da ne prokrastinirate.

Mars utiče na seksualnost, a kada je ova planeta pređe iz Strelca u Jarca i tada možete očekivati velike promene. Ako ste u vezi, ovo je odličan period da zajedno sa partnerom počnete da pravite velike planove, kao što je, na primer, selidba, kupovina stana, planiranje deteta. Jarac će vam dati stabilne temelje i sve što se isplanira u ovom periodu imaće veće šanse da uspe, zato što sagledavate stvari realnije i vaše odluke nisu ishitrene.

Takođe, ako ste nesrećni u vezi, ovo može biti period kada ćete doneti odluku da raskinete sa partnerom ili da probate da poradite na svojoj vezi kako biste je sačuvali.

A ukoliko niste u vezi, u Jarcu ćete to moći da promenite, ali tako što ćete stupiti u akciju i inicirati upoznavanje, stvaranje novih kontakata i flertovanja. Možda ćete napokon naći dovoljno hrabrosti da priđete tom dečku ili devojci koja vam se sviđa već duže vreme. Znajte, zvezde su u ovom periodu na vašoj strani.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Spring 2022 couture: Christian Dior i Schiaparelli su u velikom stilu otvorili sezonu visoke mode – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 27. januar