• January 19, 2022

Eve Jobs, ćerka čuvenog Stevea Jobsa, imala je svoj manekenski debi na Pariskoj nedelji mode

Pariska nedelja mode i dalje je u toku, a neki od najpoznatijih brendova već su u okviru ove modne manifestacije predstavili svoje kolekcije. Dok mi pomno online pratimo dešavanja sa revija, kada već ne možemo uživo biti u ovog gradu umetnosti i ljubavi, modni dizajneri i kreativni direktori pronalaze najrazličitije načine da svoje najnovije kolekcije učine posebnijim i skrenu pažnju na svoj rad. Neke modne kuće odlučuju se za impozantne, neobične scenografije sa puno detalja, druge za modnu pistu koja je zapravo crveni tepih, a treće, kao što je modna kuća Coperni – žele da odabirom novih modela, takozvanih “svežih lica”, svojim odevnim komadima daju novi život. Kasting direktori brenda Coperni, Piergiorgio del Moro i Samuel Ellis Scheinman, odlučili su se da ove godine naprave miks između poznatih i novih lica, a ovaj dinamični duo veoma je cenjen i uspešan u svom poslu. Oni su bili zaduženi i za kasting čuvene revije Fendace (Fendi x Versace, o kojoj smo pisali ovde), a ako ste pratioci mode – sigurno znate da je ova revija okupila neka od najvećih imena iz sveta modelinga.

Za reviju Coperni, oni su su odabrali poznate i iskusne modele poput Gigi Hadid i Adut Akech, ali i one sasvim nepoznate, kojima je ovo prva revija u životu. Jedna od debitantkinja modelinga, koja je prvi put prošetala modnom pistom u okviru Coperni revije bila je i manekenka Eve Jobs (da, dobro ste pročitali njeno prezime), ćerka čuvenog osnivača kompanije Apple, Stevea Jobsa.  

Dvadesettrogodišnja Eve Jobs tek je na početku svoje modne karijere, ali deluje nam kao da je suđena za modnu pistu. Ona se prošle godine našla u prazničnoj kampanji jedne od najvećih beauty kompanija na svetu, pod imenom Glossier, a ove godine već je angažovana kao model na jednom od najvažnijih modnih događaja godine. Eve se do sada nije profesionalno bavila manekenstvom, već je svoje vreme posvetila profesionalnom jahanju i konjičkim sportovima. Ona se čak takmičila na Svetskom šampionatu 2019. a njen državni tim osvojio je bronzu u finalnom takmičenju. Eve izgleda zaista može da se ostvari u svemu čemu se posveti, a mi pažljivo osmatramo nove revije u nadi da ćemo je ugledati još negde!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Evo šta nam govore različiti snovi o seksu

Read Next

Vremenska prognoza – 6. oktobar