• December 11, 2023

Emotivni Lalatović poručio: “Plakaćete kad odem, molićete da se vratim, ali tad će biti kasno”

Još jednu poruku upravi poslao je trener “Lala”

Vojvodina će od naredne sezone, kako stvari stoje, tražiti novog trenera, jer je raskol na realciji Nenad Lalatović – rukovodstvo toliko da i sam Lalat ne vidi sebe u klubu u narednoj sezoni. Tačnije, on podozreva da mu uprava neće ponuditi nastavak saradnje o čemu je vrlo emotivno pričao nakon poraza od Partizana u polufinalu Kupa.

Posle hvalospeva o navijačima zbog poruke podrške, pred kamerama TV Arene, zahvalio im se i na konferenciji za medije.

Hteo bih da se zahvalim navijačima, dali su mi podršku, ali kad vas navijači vole – ja ne štedim svoje zdravlje i želim da igramo što bolje i efikasnije. Srce mi je puno, malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne – neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje sa drugim trenerom koji će napraviti rezultate – ja se sklanjam. Već sad imam dva kluba gde mogu da odem, od srca im se zahvaljujem – rekao je trener “lala”.

Novi Sad i Vojvodina su mu u srcu ma šta god se desilo na kraju sezone, tako će biti dok je živ, kaže.

– Znam da ko god dođe da će biti potrebno mnogo godina da obore taj rekord jer sam ja najuspešniji trener u istoriji kluba. Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da ću ovde kupiti neku nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu.

Svoju udućnost vezuje isključivo za inostranstvo.

Inostranstvo je jedina opcija, zovu ljudi kad su videli da odlazim, moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno – poručio je trener Vojvodine.

[embedded content]

Kada kaže da kariejru nastavlja u inostranstvu tu misli i na klubove u regionu.

– Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija – zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Sveta pogodio, Stojke sačuvao: Partizan preživeo “uličnu tuču” i prošao u 7. uzastopno finale kupa!

Read Next

STARIJI MUŠKARAC POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO – Beograduživo.rs