Ellen DeGeneres prestaje da snima svoj talk show posle 19 godina – pročitajte i zašto – WANNABE MAGAZINE

Jedno od najprepoznatljivijih lica daytime televezije, Ellen DeGeneres, najavila je da će 19. sezona njene emisije “The Ellen Show” biti i poslednja (Možda bi serija “Uvod u anatomiju” trebalo da se ugleda na nju). Šezdesetrogodišnja komičarka, voditeljka, glumica i producentkinja je ovu odluku donosila godinama, ali je ipak odlučila da će 2022. biti poslednja u kojoj će se show emitovati.

Svoju ekipu, koja je već godinama uz nju i njenu emisiju, obavestila je da se kraj njihove saradnje bliži 11. maja, a već 13. maja je najavila intervju sa dugogodišnjom prijateljicom Oprah, sa kojom će da razgovarati o vesti koja je rastužila sve njene fanove.

“Kada se bavite kreativnim poslom, stalno vam trebaju novi izazovi – i koliko god ova emisija bila sjajna i zabavna, više mi ne predstavlja izazov”, rekla je DeGeneres za “The Hollywood Reporter”, kada je prvi put javno progovorila o svojoj  odluci.

Odlazak sa televizije je odluka sa kojom se Ellen bori već godinama, a kako je i sama priznala, njena supruga Portia de Rossi je već godinama ohrabruje da se povuče iz šoubiznisa jer godišnje snimi i do 180 emisija. Ukoliko ste imali prilike da pogledate seriju “Scandal” koju nam je donela kreatorka Shonda Rhimes, njenu suprugu ste mogli da vidite u ulozi Elizabeth North. S druge strane, njen brat, koji se takođe bavi komedijom u produkcijskoj kući Warner Bros, bio je veliki protivnik da Ellen okrene leđa poslu za koji je rođena.

Njena prva emisija bila je emitovana u septembru 2003. godine, a gošća je bila glumica Jennifer Aniston, nakon čega su razvile dugogodišnje prijateljstvo. Tokom 18 godina snimanja, “The Ellen Show” osvojio je čak 64 prestižnih Emmy nagrada, a emisija je imala preko 3000 epizoda, dok broj interjvua sa najpoznatijim svetskim ličnostima prelazi 2400.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ako Gigi može da pokaže celulit, možemo i mi – evo kako je celulit ponovo postao okej! – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Kad jednom prestaneš da poštuješ nekoga – WANNABE MAGAZINE