• November 28, 2023

EKSPLOZIJA NA TRAFO STANICI NA NOVOM BEOGRADU, VIŠE OPŠTINA BEZ STRUJE – Beograduživo.rs

EKSPLOZIJA NA TRAFO STANICI NA NOVOM BEOGRADU – Danas je između 17 i 18h došlo do požara na trafo stanici na Novom Beogradu, na uglu Gandijeve i Zemunske, kada se u ovom delu grada moglo začuti i više manjih eksplozija.

Na lice mesta su ubrzo izašle vatrogasne ekipe koje su uspele da lokalizuju požar, a kako su potvrdili iz MUP-a, u incidentu nije bilo povređenih. Elektrodistribucija je objavila da je zbog više havarija, izazvanih visokim temperaturama, nekoliko opština bez struje.

Usled izuzetno visokih temperatura, u 18.20 časova desila se havarija, praćena eksplozijom i požarom, u TS 110/10kV Beograd 33. Bez električne energije su ostali potrošači u delovima gradske opštine Grocka (Kaluđerica, Leštane, Vinča, Boleč, Vrčin), Zvezdara (Mali Mokri Lug), Voždovac (Beli Potok, Zuce) i Palilula (Veliko Selo). Pripadnici vatrogasne brigade i policije su na licu mesta i više detalja o eksploziji i požaru će se znati nakon istrage“, saopštila je Elektrodistribucija.

Takođe, u 19.04. časova, zbog havarija u TS 110/10kV Beograd 27 i TS 110/10kV Beograd 12, bez električne energije ostali su potrošači iz delova Novog Beograda, Zemuna, Surčina i Dobanovaca.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Oglasio se Novak posle saopštenja ATP-a: “Vaš plan može da ima poguban uticaj na sve igrače”

Read Next

Kopa Amerika: Urusi obezbedili četvrtfinale – Sportklub