• January 25, 2022

E-ČITULJA – NOVA PLATFORMA ZA GRAĐANE, ČEMU SLUŽI? – Beograduživo.rs

E-ČITULJA – Juče je u Skupštini grada Beograda predstavljena nova elektronska platforma e-čitulja, koja bi trebala da omogući našim građanima, a i građanima širom sveta da se sete svojih najmilijih, navodi se u pisanoj izjavi v.d. direktora JKP Pogrebne usluge Beograd Vlada Đukića.

Platforma će omogućiti građanima da na mejl dobiju link koji mogu da podele (sms, mejl, viber, facebook i sl.) i tako obaveste rođake i prijatelje o gubitku najmilijih. Inače, ovaj link je trajan, a svaka objavljena strana ostaje vidljiva na sajtu E-čitulje. JKP „Pogrebne usluge“ Beograd registrovale su domene: ecitulje.com, ecitulje.rs i knjigasecanja.rs

Kako se dalje navodi, planovi JKP „Pogrebne usluge“ Beograd za naredni period uključuju mapiranje svih grobnih mesta i unapređenje postojećih baza podataka, izradu aplikacije koja će omogućiti građanima pronalaženje grobnih mesta preminulih, naručivanje i polaganje cveća i paljenje sveća u njihovo ime, kao i ugovaranje ostalih usluga. U planu je i povezivanje i saradnja sa javnim komunlanim pogrebnim preduzećima na nivou drugih lokalnih samouprava iz cele Srbije, u smislu objavljivanja e-čitulja na najposećenijim medijskim portalima.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Blic

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SUBOTU, 25. DECEMBAR – Beograduživo.rs

Read Next

UFC: Bogdanović slavio u Novom Sadu – Sportklub