Doživite čitavu Srbiju iz vašeg doma putem novog serijala “Evropa odozgo”

Ono što svaku državu čini drugačijom jeste njena tradicionalna kultura. Prema tome, gledaoci su imali priliku da se „prošetaju“ fascinantnim predelima autentičnih srpskih sela i pejzaža, po kojima je naša država toliko i poznata. Put vas vodi i u Donju Lokošnicu, koja je čuvena kao svetska prestonica paprike. Sigurni smo da će ovaj običaj za sve strance biti neobičan i zanimljiv, s obzirom na to da nije nešto što se može naći u svakom delu sveta. Nadamo se da će gledaoce naša tradicija proizvodnje nacionalnih jela punih ljubavi inspirisati da nešto i probaju, tako što će rezervisati svoje avionske karte u smeru Srbije.

Kao što smo već napomenuli, priroda koja oduzima dah je jedan od sastavnih delova većine destinacija Srbije, tako da su gledaoci u toku ovih 50 minuta, koliko traje epizoda, imali priliku da vide i prirodni rezervat Zasavica, koji je čuven po svom magarećem siru, najskupljem na svetu – koji može dostići čak 1.000 evra po kilogramu.

Očarani kulturom i brojnim istorijskim pričama, građevinama, narodom, reditelji ovog dokumentarnog serijala daće vam priliku da na spektakularan i nesvakidašnji način pogledate pojedine od najznačajnijih kulturno-istorijskih znamenitosti Srbije. Snimci iz ptičje perspektive pružiće vam jedinstveni uvid u raznoliku tradiciju, očaravajuću prirodu i kompleksnu graditeljsku praksu naše države, koja je oblikovala naše današnje živote. Snimanje srpske epizode nadgledao je Ivan Lazić, koji je bio i zadužen za kadrove koji će obići čitav svet i u najboljem svetlu prikazati državu koja je vekovima očaravala svojom lepotom i znamenitostima.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Krstajić: Bugarska može da igra na visokom nivou – Sportklub

Read Next

Sabotirajući obrasci ponašanja u vezi