Dostava hrane je pravi hit u Beogradu

dostava-hrane

Dostava hrane u poslednjoj deceniji zauzima značajno mesto u načinu distribucije gotovog proizvoda. Velegrad, kakav je Beograd razvija se u korak sa svetskim trendovima iz svih oblasti, pa i iz gastronomije. Pored dobre hrane koja je patentirana i lansirana na tržište značaj dostave je mnogostruk.

Kako se organizuje dostava hrane?

Sve počinje sa vašim pozivom. Prilikom naručivanja dobijate osobu zaduženu za primanje narudžbina i raspoređivanje. Vaša narudžbina se štampa i dostavlja u kuhinju. Hrana se sprema u rekordnom roku i pakuje u pakovanja koja neće oštetiti hranu, odnosno eliminisaće uticaje sa strane, umanjiće hlađenje i sl. Po spakivanju hrane, svaka narudžbina se posebno odvaja i na nju se naznači primalac i adresa. Sortirane porudžbine iz jednog kraja dostavljaju se dobavljačima, koji će iste razneti.

Dostava

Dostavljač je obučen za dostavu hrane. Uniformisan i propisno odeven, tako da je lako prepoznatljiv. Dostava hrane se može obaviti putničkim kolima, motorom ili biciklom. U zavisnosti od politike firme organizovaće se adekvatna dostava. Najbitnije je to što se dostava vrši najkasnije u roku od 30 minuta od momenta poručivanja. Po preuzimanju robe dobićete račun i na licu mesta platiti vašu hranu dostavljaču.

Prednosti dostave

Prednosti dostave hrane su višestruke. Sačuvaće vam dragoceno vreme, koje bi potrošili na kupovinu namirnica i spremanje obroka, a uštedeće vam novac. Kada se to kaže obično se misli na novac koji se neplanirano troši. Zapravo, za jedan ili dva obroka obično se kupi više namirnica nego što je potrebno, a iste se kasnije bace. Sa dostavom, to nije slučaj. Dobićete vašu hranu na kućnu adresu, platiti vaš obrok i uživati u istoj. Posle dugog i napornog dana, opustićete se lepo uz dostavljenu večeru kući i čašu vina. Prednost se ogleda i u načinu plaćanja. Naime, plaćanje se obavlja direktno dostavljaču bez komplikovane procedure, uz dobijenje računa.

Kada se vrši dostava hrane?

Dostava hrane vrši se 24 h svakoga dana. Praktično, u svako doba dana i noći možete poručiti željeni obrok, koji ćete dobiti na kućnu adresu ili na adresu vašeg fakulteta, kancelarije, sportske dvorane, ukoliko trenirate i sl. Sve vrste hrane se mogu dostavljati. Počev od brze hrane, preko kuvane hrane do dezerta. Na vama je samo da definišete vaš meni, vreme isporuke i količinu.

Najbolji restorani za dostavu hrane

U principu, većina restorana u Beogradu dostavlja hranu na kućnu adresu. Međutim, poželjno je napraviti selekciju dobrih i manje dobrih restorana. Od tradicije i poslovanja restorana, zavisiće i kvalitet hrane. Savet bi bio da uvek birate hranu za dostavu sa proverenih mesta. Recimo restoran „Crni petao“, lociran u samom centru grada nudi odličnu ponudu dostave hrane. Tako da hranu koju bi konzumirali u samom restoranu, možete pojesti u vašem domu. Hrana će biti sveža i isporučena topla na kućnu adresu, a pokazalo se da su krajnji korisnici izuzetno zadovoljni.

Način poručivanja

Porudžbine se mogu obavljati putem telefononskog poziva, sms poruke, vibera ili mejla. Svi kanali komunikacije su dostupni. Na sajtovima restorana jasno je istaknut kontakt za proudžbine, pa na lak i brz način možete poručiti vaš obrok.

Admin

Read Previous

Golden Globes 2023: Ovo je kompletna lista nominacija

Read Next

Evo kako lusteri mogu biti zaštitni znak Vašeg restorana