Dosta je: Arteta besan zbog VAR odluka – Sportklub

Mikel Arteta bio je besan posle poraza od Evertona. Posebno zbog VAR kontroverze kada je njegovom timu dosuđen penal koji je naknadno poništen jer je faulu prethodio ofsajd.

„Penal je bio potpuno čist, ove odluke koje su donete naknadno, ne znam ni ko ih je doneo jer to su ljudi čija lica i ne vidimo da bismo pitali za objašnjenje. Ovo je već drugi put u dve nedelje da se nešto ovakvo dešava“, rekao je posle utakmice Mikel Arteta.

„Mogu i 20 puta da vidim te snimke i ništa mi neće biti jasno. Ponavljaju se iste stvari i zaista mi je dosta. Imali smo toliko ovakvih situacija, a niko nikada nijednu nije objasnio. Ovo utiče na mnogo ljudi, na naš posao i ono što je najvažnije na naš klub“, dodao je menažder Arsenala.

Arteta je govorio i o povratku navijača na stadione nakon što se pred utakmicu više od hiljadu njih okupilo ispred Emirejtsa u protestu protiv vlasnika kluba:

„Očajnički su nam potrebni, imamo veoma mlad tim koji ima potrebu da iskusi tu emociju, ali i sigurnost i poverenje koje ekipi mogu da pruže navijači“, zaključio je Arteta.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Anćeloti: Mogu da kažem da smo se vratili – Sportklub

Read Next

Glumica Olja Lević: Posao na mene deluje rasterećujuće i katarzično – WANNABE MAGAZINE