• December 9, 2023

Đorđe David i njegova supruga ne žive zajedno iako su u braku: Roker otkrio zbog čega

Više puta je muzičar govorio na tu temu, ali je na kraju uvek ostalo nedorečeno

Đorđe David, Zvezde Granda

Đorđe David, Foto: Nikola Tomić

Muzičar i član žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde granda” Đorđe David sa svojom suprugom ne živi zajedno jer smatra da žene treba da zadrže slobodu.

Naime, nikada nikome neće biti jasno zbog čega roker ne živi sa svojom partnerkom, sa kojom ima ćerku. Više puta je govorio na tu temu, ali je na kraju uvek ostalo nedorečeno.

U razgovoru za emisiju „Grand news“ roker je otkrio o čemu se tu zapravo radi.

Meni treba devojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi – rekao je Đorđe.

Đorđe smatra da muškarci u Srbiji moraju da nauče da budu vitezovi, a da žene treba da zadrže svoju slobodu.

Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače, kada se našminka pitamo je gde je pošla, kada se sredi branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, verujte mi – izjavio je David.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Njujork: Vakcinisani više ne moraju da nose maske na javnim mestima

Read Next

Karleuša posle dužeg vremena pokazala oca, ali svi s jakim razlogom komentarišu izgled Duška Tošića