• December 4, 2023

“Don’t Worry Darling” je psihološki triler koji dugo iščekujemo, a evo šta smo saznali o njemu – WANNABE MAGAZINE

Don’t Worry Darling je psihološki triler na koji čekamo već duže vreme. Pravićemo se da nismo (čitaj jesmo) uzbuđeni zato što baš u ovom filmu glumi trenuno najveća pop zvezda, Harry Styles, već da ćemo ga pogledati iz drugih razloga. Zapavo, to i nije tako daleko od istine, jer nakon što smo pogledali trejler, ostali smo omađijani, jer Harry Styles i Florence Pugh imaju neverovatnu hemiju.

Baš kao i mnogi drugi filmovi, i snimanje ovog ostvarenja Olivie Wilde, koja se već oprobala u ulozi režiserke ne filmu Booksmart, bilo je odloženo usled pandemije. Međutim, krajem prošle godine dobili smo tizer za trejler i shvatili da, koliko god da čitamo o tome kakav film je u pitanju, uopšte ne možemo ni da pretpostavimo kakva nas, zapravo, priča čeka. Zato, hajde da vidimo šta smo uspeli da saznamo o Don’t Worry Darling, čija premijera je zakazana za septembar ove godine. Napominjemo, trejler je namenjen za gledaoce 18+. 

[embedded content]

[embedded content]

Otkud Harry Styles na malim ekranima?

Početkom ove godine saznali smo da će nekadašnji član jednog od najvećih boy bendova svih vremena biti deo glumačke postave ovog filma, kao i to da će biti protagonista. Glavnu žensku ulogu dobila je Florence Pugh, koju pamtimo kao Amy March iz filma Little Women Grete Gerwig i kao Yelenu Belovu iz Marvel ostvarenja. Styles, zapravo, prvenstveno nije bio u opticaju za ovu ulogu. Međutim, Shia LaBeouf kome je primarno pripala uloga Jacka, bio je izbačen sa seta zbog neprikladnog ponašanja. Kad je na set došao Styles, oraspoložio je ekipu i iznova snimio scene koje su već bile snimljene sa LaBeoufom.

O čemu se radi u Don’t Worry Darling?

Scenario je inspirisan istoimenom pričom koju su napisali Carey van Dyke i Shane Van Dyke. Olivia Wild ga opisuje kao film koji će potpuno pomeriti granice mašte svih gledalaca, koji mogu da se prisete osećaja koji su doživeli čitajući knjigu 1984 velikog britanskog pisca Georga Orwela.

U toku projekcije trejlera za film, Wilde je zamolila sve u sali da zamisle život u kome poseduju sve što žele, u kom su ispunjeni i u kom je sve savršeno – gotovo kao na filmu. Nakon što su zamislili taj savršen život, Wilde ih je upitala – šta bi žrtvovali kako bi sačuvali savršenstvo takvog života?

U trejleru možemo da vidimo Olivu Wilde i Florence Pugh kao dve srećno udate žene čiji muževi rade na nečemu što se zove Victory Project, ali niko zaista ne zna kakav je projekat u pitanju. Znatiželjna junakinja, koju tumači Pugh, odlučuje da otkrije koje tajne krije ovaj projekat, pa upada u pshološke igre sa likom Chrisa Pinea – za kog možemo reći da je antagonista.

Kako to biva sa psihološkim trilerima, možemo samo da pretpostavimo kako će se stvari odigravati, ali sigurno nismo ni blizu onome što će se zaista dešavati u filmu. Tenzija oko Don’t Worry Darling je intenzivna i nestrpljivost je ogromna. Uz vatrene scene seksa – nismo ni svesni šta nas sve čeka kada budemo otišli u bisokope krajem godine.

Uloga Jacka nije prva u kojoj se Styles oprobao u glumi. Njegov talenat primetio je jedan od najpoznatijih svetskih režisera, Christopher Nolan, angažovavši ga u ratnom filmu Dunkirk 2017. godineHarry Styles je zasenio sve koji su mislili da je samo pop zvezda, jer su se nakon ovog ostvarenja samo nizale ponude za nove filmske projekte.

Pored Don’t Worry Darling, Sylesa smo primetili i u cameo ulozi Erosa u Marvelovom filmu Eternals, pa pretpostavljamo da će ulogu i reprizirati. Do tada, pop zvezdu ćemo moći da vidimo i u filmu My Policeman, koji je zasnovan na istomenom romanu Bethane Roberts.

Naslovna fotografija: instagram.com/oliviawilde

Milica Antić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Strašni Kolorado, Vašington deklasirao Floridu – Sportklub

Read Next

Rizici besmislenog seksa (razlike između muškog i ženskog doživljaja intimnosti) – WANNABE MAGAZINE