Dolazi leto i vreme je da pokažete svoja stopala – a evo koje su boje pedikira trenutno u trendu

O manikiru razmišljamo gotovo svakodnevno, ali tokom hladnijih meseci kada su nam stopala bezbedno ušuškana u patike, cipele i čizme – pedikir nam nije na listi prioriteta. Jednostavno, možda ponekad i nalakiramo nokte na stopalima, ali to uradimo sa pola pažnje i nije nam mnogo važno u koju boju ih lakiramo. Ipak, kada nam se prvi dani leta iznenada prišunjaju, shvatimo da je vreme da pažnju poklonimo i svojim stopalima i zato vam u nastavku teksta predstavljamo nekoliko boja pedikira koje će u ovoj godini biti naročito popularni. Svoj pedikir možete uraditi samostalno kod kuće ili u kozmetičkom salonu, a kao inspiraciju uzmite neku od fotografija iz nastavka teksta.

Klasična nude

Nude je uvek aktuelna boja, i zato nas i ne čudi što ćemo je viđati i ovog leta. Neutralna boja uklapa se uz svaki tip obuće i sve boje autfita, a uz to, nude nokti mogu vaše stopalo učiniti vizuelno izduženim i nežnijim. Predlažemo vam da odaberete nude nijansu koja je ili približna boji vaše kože ili za nijansu tamnija – ali nikako za nijansu svetlija. Takođe, nude lak za nokte odlično može izgledati uz preplanuli ten.

Terakota-crvena

Crvena boja je klasika u svetu manikira, ali vreme je da se malo opustimo i klasiku zamenimo za neku od njenih varijacija. Ovog leta, crvena nijanse terakote biće popularna, a ona je veoma efektna i dobar akcenat uz različite tipove sandala. Boja terakote dobro se uklapa uz svaki ten, bilo da ste svetlije ili tamnije puti, a sa ovom bojom manikira izgledaćete atraktivno i seksi u svakom trenutku. Ona je odlična za večernje, tople letnje izlaske i dejt večeri.

Nude sa šljokicama

Ukoliko će vam prijati da ostanete u okvirima klasičnih, neutralnih lakova, a želite da se ipak malo izdvojite i napravite neki neobični twist – predlažemo vam da na klasični bezbojni lak sa malo sjaja, dodate i krupnije šljokice. Možete ih dodati samo na palčeve ili po svojoj volji na sve nokte. Ovo je savršen pedikir za svečane prilike kao što su venčanja, veridbe ili rođendani, kada želite da zasijate u punom sjaju. Ovaj tip manikira odlično se uklapa uz elegantne cipele u neutralnim tonovima boje kože, bele i crne.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

7 znakova da vam više nije mesto u toj vezi

Read Next

Kupka od piva i pranje zuba jagodama – najneobičniji beauty tretmani koje su isprobale poznate ličnosti