Dok čekate drugu sezonu Netflixovog Bridgertona, ovo su serije i filmovi koje treba da pogledate – WANNABE MAGAZINE

Kada su u javnost puštene prve informacije o drugoj sezoni serije “Bridgerton” (a koje možete da pročitate ovde) bili smo presrećni jer nismo mogli da dočekamo da vidimo šta to dolazi posle srećnog kraja kao ni šta je Shonda Rhimes smislila za naš novi omiljeni par – Daphne i Simona. Iako smo navikli da Shonda ubija naše omiljene likove (Dereka Shepherda joj nikada nećemo oprostiti), ono što nimalo nismo očekivali je da se u novoj sezoni Netflixove serije neće pojaviti glumac Regé‑Jean Page, kako je nedavno objavljeno. On je izjavio da je on oduvek znao da je serija “Bridgerton” kratkotrajan angažman, ali mi nismo znali da će nam slomiti srce svojom odlukom. Dok se naše srce oporavlja i očekuje drugu sezonu, mi vam donosimo koje serije i filmove možete da pogledate ukoliko vam se svideo “Bridgerton”.

Lady J

Ovaj film inspirisan je pričom iz knjige Denija Didroa “Fatalista Žak”. Ona zadire u intimu jedne žene, Madame de la Pommeraye (koju glumi Cécile de France), u vreme kada postane udovica. Radnja je smeštena u 18. veku i prikazuje ženu za koju je život samo splet nesprećnih okolnosti. Kada je posle dugog osvajanja Makriz povredi, ona odluči da isti taj život posveti planirajući osvetu. Neverovatni pejzaži u kombinaciji sa socijalnom pozadinom držaće vam pažnju do kraja filma.

The English Game

Serija “The English Game” nam dolazi od istog reditelja koji je stvorio Downton Abbey, Juliana Fellowesa. Ovo je istinita priča, koja je zauvek promenila fudbal i učinila ga sportskim takmičenjem u formi koja nam je danas poznata. Priča se zasniva na klasnim razlikama koji dovode do sukoba između dvoje fudbalera. Ovo je jedna od najhvaljenijih Netfloxovih produkcija, a kada je pogledate shvatićete i zašto.

The Other Boleyn Girl

Glumice Scarlet Johansson i Natalie Portman u ovom filmskom ostvarenju igraju uloge Meri i Ane, u istoriji poznatije kao sestre Boleyn. Ove poznate sestre su pripadale aristokratiji Engleske u 16. veku. Pod uticajem svog oca, da bi povećale bogatstvo svoje porodice, predstavljene su kralju Henriju VIII da odabere koju od njih dve želi za ljubavnicu. Ovu istorijsku dramu punu intriga i dvorskih spletki nam donosi reditelj Justin Chadwick.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

EURO 2020: Nacionalni timovi sa po 26 reprezentativaca – Sportklub

Read Next

Koje su prednosti svakodnevnog vođenja dnevnika – WANNABE MAGAZINE