Dok čekamo novi film o Lady D, otkivamo poruku koju šalje njen roze orman

Film koji će oslikati život princeze Diane, odnosno, trenutke kada je rešila da to više ne bude, u martu ove godine je započeo sa snimanjem. Slike na kojima možete videti transformaciju Kristen Stewart u Lady D, možete pogledati ovde, a dok čekamo da prvi kadrovi ugledaju svetlost dana, pokušaćemo da otkrijemo koja je tajna roze boje u koju se često oblačila žena sa jednom od najtužnijih sudbina u istoriji engleskog kraljevstva (što je s obzirom na burnu prošlost kraljevske porodice, zaista tužno).

Pink, roze, ciklama, pastelna, bejbi-roze – koja god nijansa ružičaste da vam padne na pamet, Diana ju je nosila, i to kraljevski dobro. U doba kada su stilisti bili nevidljivi kreatori javnog stila neke zvezde, boja koja je ubrzo postala jedna od prepoznatljivih znakova engleske princeze, uopšte nije bila izbor ljudi koji su plaćeni da misle o tome – već upravo princezin. Pink je bila njena omiljena boja, i ona je delom oslikavala i toplinu koju je čitava planeta prepoznala u Diani.

Sa samo 22 godine, u aprilu 1983, princeza od Velsa se upustila u turneju po Australiji, zajedno sa svojim suprugom Čarlsom i sinom Vilijamom bez kojeg nije želela da putuje. Još od tog, njenog prvog zvaničnog putovanja u inostranstvo, njen orman boji pretežno pink boja. Iako se borila sa izazovima koje nosi život kraljevske porodice, boja koju je birala pokazivala je njenu humanost, a upravo ta humanost je nešto što je definiše, kao i sećanje na nju.

Ženska dominantnost, koja nije bila svojstvena tom vremenu, mogla je da se čita iz njenih paleta ružičastih nijansi, koja je celom svetu davala signal da se nešto na dvoru menja. Kroz razne životne faze kroz koje je prolazila, boja koju je nosila išla je ruku pod ruku sa radošću, nepokolebljivošću, samopouzdanjem i majčinskom ljubavlju koja je iz nje isijavala.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nadal vs Đoković – najbolji poen u svakoj sezoni (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Vreme je za hot girl summer – a evo kako da ga zaista provedete na najuzbudljiviji način! – WANNABE MAGAZINE