Dodeljene su “Billboard” muzičke nagrade, a ovo su najbolji momenti sa ceremonije

Još jedna dodela nagrada uspela je da se održi uprkos pandemiji. “Billboard” muzičke nagrade dodeljene su 23. maja u Los Anđelesu, ali i ovoga puta, bez publike. Program je bio streamovan uživo, a nominovani pevači, kao i prezenteri, ipak su imali prilike da prošetaju crvenim tepihom. Njihove glamurozne haljine ulepšale su jedan od najvećih muzičkih događaja u godini. Ove godine, on je održan samo 7 meseci nakon prethodnog, koji se održao u oktobru prošle godine. Ipak, organizatori su opravdali ovu odluku time što je prošlogodišnja ceremonija bila više puta pomerana zbog pandemije, pa se samim tim održala i mnogo kasnije od planiranog.

Nagrade se dodeljuju svake godine na osnovu “Billboard” top liste u periodu od 21. marta 2020. godine do 3. aprila 2021. Ubedljivi pobednik ove godine bio je The Weeknd koji je kući poneo najprestižniju nagradu za najboljeg izvođača. U istoj kategoriji bili su nominovani i Taylor Swift, Drake, Juice WRLD i Pop Smoke. On je odneo pobedu u čak 10 kategorija, uključujući i kategoriju za najboljeg R&B izvođača, najbolji R&B album ( “After Hours”) i najbolju R&B pesmu (“Blinding Lights”). On se u svom govoru najpre zahvalio svojim kolegama. Prvo i najvažnije, želeo bih da se zahvalim kolegama, koji su takođe bili nominovani. Bila je ovo jedna mračna godina i doneli ste svetlost i prozor za beg svojom muzikom i  genijalnošću. Zaslužili ste ovu nagradu jednako kao i ja, ako ne i više.“ Potom se zahvalio svom timu, porodici i fanovima, kao i Bogu, što više ne mora da nosi crveno odelo koje je bilo zaštitni znak ovog albuma.

Program je vodio Nick Jonas, koji se na crvenom tepihu pojavio u Fendi zelenom odelu, zajedno sa svojom suprugom Pryankom Choprom koja se odlučila za predivnu transparentnu Dolce & Gabanna haljinu. Uprkos slomljenom rebru, najmlađi član benda The Jonas Brother bio je šarmantan i nasmejan tokom cele ceremonije.

Jedan od najvećih utisaka večeri ostavila je pevačica P!nk, koja je osvojila ICON nagradu, a upravo nju je opravdala fenomenalnim nastupom u kojem joj se pridružila njena devetogodišnja ćerka, Willow Sage. One su otpevale pesmu “Cover Me In Sunshine”, koju je pratio neverovatan akrobatski performans. Na crvenom tepihu, P!nk je nosila pink (naravno) haljinu nepoznatog kreatora.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Postavite sebi ovih 5 pitanja, ukoliko se u nekom odnosu osećate loše

Read Next

Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo – WANNABE MAGAZINE