Divan gest Mitrovića i saigrača, svi slavili gol Srbina sa dečakom u invalidskim kolicima

Fudbaleri Fulama priredili nezaboravan trenutak za ovog dečaka

mitrović i saigrači

Foto: twitter/NoContextFootie

Fulam je u Bristolu osvojio bod, ili bolje rečeno izgubio je tri pošto je primio gol u završnici meča čime je domaći sastav anulirao pogodak Aleksandra Mitrovića.

Upravo je gol našeg reprezentativca bio povod za dirljivo slavlje u čijem je centru pažnje bio jedan dečak.

U pitanju je mlađi navijač Fulama Rajs Porter (13), koji je prikovan za invalidska kolica zbog cerebralne paralize od koje boluje. Hendikep mu ipak nije bio smetnja da doputuje u Bristol da bodri svoj klub koji je, kao i celokupna javnost, stao uz njega posle groznih poruka koje je dobijao putem interneta na video gde pokušava da igra fudbal. Zbog nasilja kojem je bio izložen Fulam ga je prihvatio i proglasio počasnim članom kluba.

Baš njemu su gostujući igrači posvetili pogodak koji je inače postigao Mitrović – sa malim navijačem su i podelili radost.

Najlepša slika današnjeg dana poslata je sa “Ešton Gejt” stadiona u režiji fudbalera iz Londona. Mitrović i saigrači su dotrčali do vernog navijača i u buketu slavili pogodak, izmamili mu osmeh koji će svi zajedno pamtiti dugo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 25. septembar

Read Next

I PONOVO RADOVI NA BANJICI – IZMENE NA VEĆEM BROJU LINIJA GRADSKOG PREVOZA – Beograduživo.rs