• February 28, 2024

Devojka zalepila žvake i lizalicu u kosu putnici u avionu: Da li se i vama nekad nešto slično desilo?

avion, putnici u avionu, sedista avion

Foto: Shutterstock

Možda ste u ovom, nazovimo ga, tihom sukobu na strani dugokose žrtve, a možda na strani putnice koja se sveti. Možda ste nekad bili onaj ko sedi iza iritantne osobe, a možda i onaj ko iritira.

Osoba koja sedi u avionu iza obe i sve snima, nije se potrudila da nam objasni da li je možda devojka zamolila onu ispred sebe da skloni kosu jer joj smeta. Jeste, stolica je devojke u narandžastom duksu, ali ne i prostor iza, kako je lepo neko primetio u komentarima.

Ukoliko je putnica ispred lepo zamoljena da skloni dugu kosu i to nije ispoštovala, pa u tom slučaju, dobila je čemu se nije nadala ni u najluđim košmarima. Dobila je barem dve žvake “ušuškane” u kosu, lizalicu, pramenove umočene u kafu, nekoliko iseckanih pramenova grickalicom

Čuje se glas kapetana koji pominje sletanje, što znači da je moguće da je devojka ceo let smišljala osvetu, pa rešila da je sprovede pred kraj leta. Devojka u narandžastom duksu u jednom trenutku primećuje da se nešto dešava, okreće se levo-desno, pipa kačket, ali ponovo prebacuje kosu preko naslona, ne osećajući da išta ima u kosi. “Osvetnica” se tada pravila da spava.

U jednom trenutku prolazi i stjuardesa, ali ni ona nije reagovala na kosu koja zaklanja ekran.

Uostalom, i nije samo do ekrana, devojka uporno prebacuje kosu preko naslona, tačno iznad stočića gde stoji hrana i piće.

Ovo podseća na onaj sukob u turističkim autobusima, na dužim putovanjima, kada onaj ko sedi ispred vas spusti naslov sedišta i ne diže ga dok ne napusti autobus. Ne pita vas ništa, jer zašto bi, “on/ona je platio to sedište”, a o nekom pitanju da li bi vam možda smetalo, nema ni pomena.

(Telegraf.rs)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ванредна седница СБ УН о Косову и Метохији заказана за четвртак

Read Next

STANOVNICI MIRIJEVA U PANICI – PRONAĐEN OPASAN OTROV ODMAH PORED DEČIJEG IGRALIŠTA – Beograduživo.rs