DETALJNO UPUTSTVO KAKO SE PRIJAVITI ZA 60 EVRA (FOTO) – Beograduživo.rs

KAKO SE PRIJAVITI ZA 60 EVRA – Kao što smo već pisali, sinoć tačno u ponoć počela je prijava za direktnu pomoć građana u iznosu od 60 evra. Svi građani sa važećom ličnom kartom i prijavljenim prebivalištem u Srbiji se mogu prijaviti preko portala Uprave za trezor, a detaljno upustvo kako se prijaviti pročitajte u tekstu u nastavku.

link ka sajtu: UPRAVA ZA TREZOR 

Nakon što odete na sajt Uprave za trezor, pojaviće se obrazac Podnošenje prijave, na koji je potrebno kliknuti. Tada će vam se otvoriti stranica na kojoj unosite sledeće podatke:

  • JMBG
  • broj lične karte
  • iz padajućeg menija odabirate banku u kojoj imate račun
uprava-za-trezor-kako-se-prijaviti-za-60-evra
foto: Uprava za trezor / Screenshot

U slučaju da nemate otvoren račun u banci, u padajućem meniju je potrebno odabrati banku preko koje želite da vam bude isplaćen novac, gde će vam biti otvoren jednokratni namenski račun, bez dodatnih troškova.

Nakon toga, pojavljuje vam se prozor gde je potrebno da potvrdite da ste ispravno uneli podatke, a zatim i obaveštenje da ste se uspešno prijavili.

Kako je u Jutarnjem programu RTS-a naveo ministar finansija Siniša Mali, do jutros u 08h za pomoć se prijavilo preko 170.000 građana.

Najnovije vesti:

POGLEDAJ JOŠ: INFO

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Prijavite se za 60 evra u 3 klika: Treba vam samo lična karta, ovo je postupak – Biznis Telegraf.rs

Read Next

RADOVI U RAKOVICI – POTPUNO ZATVARANJE DVE ULICE – Beograduživo.rs