Detalji drske krađe u svlačionici: Deca postavila kameru i uhvatila ekonoma, policija i klub ćute

Poražavajuće deluje činjenica da ni klub, a ni policija, nisu reagovali ni posle snimka na kojem se jasno vidi kako stariji muškarac, ispostavilo se zaposleni u klubu, krade od dece iz mlađih kategorija Kozarske Dubica

FK Borac iz Kozarske Dubice

Foto: Facebook/Sport Bijeljina

Javnost u Bosni i Hercegovini, kao i na celom Balkanu, ne samo onu striktno sportski i fudbalski opredeljenu, prilično je šokirao snimak na kom se vidi kako ekonom FK Kozarska Dubica krade stvari od igrača mlađih kategorija tog kluba, dok su ovi na treningu.

Inače, seniori FK Kozarska Dubica se takmiče u drugom rangu lige BiH.

Mediji u komšiluku su došli do pomenutog snimka koji pokazuje svu bezobzirnost i lopovske sklonosti pomenutog ekonoma, i bedu na kraju krajeva, ali su i preneli isto tako da je klub stao iza svojih mladih fudbalera posle saznanja da su opljačkani.

Ipak, istina je malo drugačija…

Pre svega, važno je reći da je snimak nastao zahvaljujući upravo mladim fudbalerima ovog kluba koji su primetili da ih neko pljačka izvesni vremenski period, pa su samoinicijativno, bez znanja bilo koga u klubu, postavili kamere – i došli do zaprepašćujuće istine da je čovek koji se brine o opremi svih kategorija ustvari lopov.

[embedded content]

Poražavajuće zvuči činjenica da klub nije odreagovao ni kada su prijavljivani raniji nestanci stvari i krađa, kao ni sada, kada je jasno ko je izvršio nedelo.

Deca su se žalila da im nestaju stvari u više navrata, ali, začuđujuće, nije bilo reakcije vodećih ljudi Kozarske Dubice.

Kada je reč o akciji koju su sami sproveli kako bi otkrili počinioca, kako Telegraf saznaje, maloletna deca su se organizovala, postavila su telefon da snima dešavanja dok oni nisu tu i tako su uhvatili lopova, klupskog ekonoma, što se jasno može videti na snimku.

Osim što klub nije reagovao na bilo koji način i zaštiti svoju decu, ni posle snimka, na stranu dece nije stala ni policija koja još uvek nije odreagovala po pitanju krađe i lopova koji je uzimao od dece.

Video: Nepozvani crno-beli gost uleteo na teren Čukaričkog tokom meča sa Vojvodinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 29. oktobar

Read Next

Beker objasnio “mozak tenisera” i razloge zbog kojih većina neće da se vakciniše