DEFEKT NA KANALIZACIJI – IZMENE GRADSKOG PREVOZA NA VRAČARU – Beograduživo.rs

IZMENE  PREVOZA NA VRAČARU – Tokom izvođenja radova na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Ulici Maksima Gorkog, od 11. oktobra, od 9 časova do 17. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz. Radovi se izvode na kolovozu u Ulici Maksima Gorkog u zoni raskrsnice sa Ulicom gospodara Vučića, pri čemu će ta deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj. Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog prevoza 25, 25P, 26 i 26N će saobraćati na sledeći način:

  • u smeru prema Voždovcu ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Đerdapskom, Gospodara Vučića, Kruševačkom i dalje redovnim trasama;
  • u smeru prema Vukovom spomeniku ulicama Kruševačkom, Gospodara Vučića, Grčića Milenka, Južnim bulevarom, Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Kruševačka” u Ulici kruševačkoj (smer ka Voždovcu) na poziciji ED stuba koja se nalazi ispred kućnog broja 6, odnosno oko 35 metara posle zone raskrsnice sa Garibaldijevom ulicom.

Privremeno se ukidaju stajališta „Tetovska”, u oba smera, i „Južni bulevar”, u smeru ka Vukovom spomeniku.

Vozila na izmenjenom delu trase koristiće sledeća stajališta: u smeru prema Voždovcu – „Južni bulevar” u Ulici Maksima Gorkog, „Kruševačka” i „Dušanovac /Pošta/” u Kruševačkoj ulici, dok će u smeru prema Vukovom spomeniku koristiti stajališta „Dušanovac /Pošta/” i „Kruševačka” u Ulici kruševačkoj i „MPI” u Južnom bulevaru.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

STO NOVIH AUTOBUSA NA GAS USKORO NA GRADSKIM ULICAMA – Beograduživo.rs

Read Next

Šampion pao u Zavjirču, blistali Kovačević i Atanasijević – Sportklub