Danas se rodila devojčica koju će Leonardo DiCaprio ostaviti sa 72 godine

Leonardo DiCaprio će da stari, ali njegove devojke neće biti starije od 25 godina. Glumac se ponovo nalazi u vestima zbog raskida, ovaj put je to u pitanju Camila Morrone. Bili su u vezi četiri godine pre nego što su se razišli. Nije poznat razlog raskida, ali ono što jeste poznato je da ova devojka ima 25 godina, dok je DiCaprio gotovo duplo stariji sa 47 godina.

Ima i jedna zanimljivost, DiCaprio zaista nije imao devojke koje imaju više od 25 godina, čak je urađena i statistika sa sve grafikonom. Pogledajte:

Grafikon obuhvata sve njegove veze od 1999. godine pa do danas. Izgleda da je 25 njegova granica, jer Camila Morrone definitivno nije izolovan slučaj. Od 8 devojaka sa kojima je bio u tom periodu, sve su imale između 18 i 25 godina. Ali, on nije jedini. Problem je u tome da stariji poznati muškarci i devojke duplo mlađe od njih uopšte nisu nešto što je novo ili što se retko dešava.

Samo da se podsetimo – Elvis Presely je upoznao Priscillu kada je ona imala 14, a on 24 godine. Nedugo posle toga su stupili u vezu, a sklopili su brak tek kada je ona napunila 21 godinu.

Pročitajte i ovo: 10 poznatih parova koji su se venčali u tajnosti

Imamo i Woodyja Allena koji je sa svojih 56 ušao u vezu sa Soon-Yi Previn, koja je 1991. imala 19 godina. Na ovakvoj listi mora da se nađe i Hugh Hefner koji je sa 86 oženio devojku od 26 godina. Frank Sintara je u 51. godini oženio devojku koja je tada imala 21.

Tu je i Noor Alfallah, koja je sa svoje 23 godine bila u vezi sa Mick Jeggerom, koji je tada imao 74. Posle raskida sa kultnim pevačem ušla je u vezu sa Al Pacinom – on je tada imao 81 godinu, a ona 28. Kao što se da videti, ovo su ekstremne razlike u godinama. Gotovo ispada da je holivudska tradicija da muškarci bez obzira na godine budu u vezama sa devojkama koje su u dvadesetim godinama, ili čak i maloletne.

Postoje različiti razlozi zašto stariji muškarci stupaju u veze sa toliko mlađim ženama. Nikad ne možemo znati kako izgleda unutrašnjost nečije veze i ne možemo sa sigurnošću da kažemo da li u takvim vezama ima prave ljubavi (verujte, povela se rasprava o tome u redakciji). No, jedan od razloga sigurno je taj što mlađu ženu žele da imaju kao trofej, odnosno da dokažu drugima da su i dalje u stanju da osvajaju mlade žene.

Drugi razlog može biti grooming. Ti muškarci zapravo traže žene koje nemaju iskustva u ljubavnim odnosima i koje mogu da oblikuju i manipulišu njima onako kako žele – što je znatno teže učiniti sa ženama od trideset ili četrdeset godina.

Treći razlog je što se toliko poznati muškarci neretko nađu u društvu mlađih devojaka i kad već mogu da biraju, što ne bi izabrali neku – kad je već tu. Moguće je i da uopšte ne žele ozbiljne veze sa njima, niti da se “skrase”.

I sve to ne znači da je odgovornost na mlađim devojkama, koje uglavnom nisu svesne u šta se upuštaju. Kada postoji određena razlika u godinama između partnera, veća odgovornost je uvek na starijem, na onom ko svesno bira da bude sa mlađom devojkom.

Pročitajte i ovo: 10 velikih celebrity parova iz sedamdesetih čije nas ljubavne priče inspirišu

Na kraju sam svojih dvadesetih i zaista mi je neprijatno kad pomislim na to kako bi bilo da bacim oko na dečka koji je jedva punoletan, jer sam svesna da je on još uvek dete. I ne, nije opravdanje što sam žensko pa sam “zrelija”. Kada ste na pragu tridesetih, nemate opravdanje za nezrelost. Jednako je neprijatno i da muškarac mojih godina odmerava devojčice koje su tek završile srednju školu. A sad zamislite koliko je to creepy, kad neko sa velikim životnim iskustvom i skoro pedeset godina, ili čak i stariji, odmerava i bira da bude sa dvadesetogodišnjakinjama. To jeste veliki problem koji, nažalost, nije prisutan samo u Holivudu.

Već smo prikazali kolike su razlike u godinama između poznatih ličnosti i njihovih lepših polovina, a negde ta razlika dostiže čak 60 godina. Pomislite samo, danas se možda rodila devojčica koja će za dvadeset godina biti sa čovekom koji sad ima 50 godina. Samo razmislite o tome i shvatićete koliko to nije ok.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Čilić zakazao duel sa Alkarazom – Sportklub

Read Next

Najpristupačniji načini da praktikujete brigu o sebi