Dan zaljubljenih će vam biti savršen uz ove autfite za dejtove! – WANNABE MAGAZINE

Kada se, napokon, završi prvi mesec u godini, slede nam dva meseca koja, prema mom mišljenju, imaju dva najzanimljivija praznika. U februaru proslavljamo ljubav, dok u martu slavimo žene. Oba praznika su obeležena cvećem, a energija je obojena u roze i crveno. Nijedan od ova dva dana za vas ne moraju da predstavljaju ništa specijalno, i niko vas ne obavezuje da ih obeležavate, ali, zar nisu veoma zabavni?

Dan zaljubljenih je praznik koji proslavlja sve vrste ljubavi i zaista ne uspevam da pronađem razlog zbog kog bi nekom smetalo njegovo obeležavanje. Ukoliko ste saglasni sa mnom i želite da obeležite četrnaesti februar, bilo da imate partnera ili ne, ono što vam je potrebno je svakako odgovarajući autfit! Možda se nećemo usaglasiti oko toga da li ovaj praznik treba obeležavati, ali sam sigurna da, ako ga slavite, treba da izgledate savršeno!

French girl vibe

French girl estetika je sveprisutna jer su Francuskinje poznate po tome što je njihov stil istovremeno prefinjen i elegantan. One su minimalistički glamurozne i posvećuju veliku pažnju aksesoarima. Bela košulja je statement piece, uz nju je lako ukombinovati šta god da poželite. Ako se spremate za dnevni dejt u kafiću, suknjice su idealan izbor. Suknja sa tregerima ispod koje će biti bela košulja odiše French girl stilom. I naravno, beretka je nezaobilazna.

Komplet suknje i crop sakoa je, takođe, super izbor ako želite da ostanete u classy kategoriji. Razbijte monotoniju običnog odela time što ćete se odlučiti za karirano ili odelo u boji, poput crvenog ili roze odela. Dan zaljubljenih je tako sezonski pozicioniran da ćete preko kompleta moći da nosite samo kaput i look upotpuniti beretkom i dobrim minđušama.

Gola leđa

Odlazak u bioskop ili muzej za Dan zaljublenih je možda najromantičniji dejt koji možete da zakažete. Obilazak muzeja vam pruža priliku da se lepo isćaskate, da se uz istoriju i umetnost još bolje upoznate, dok ujedno razmenjujete zanimljivosti koje znate o umetnicima, delima… Ovako koncipiran dejt ne znači da se ne možete obući seksi. Kožna suknja ili pantalone se odlično mogu uklopiti sa bluzama koje su na leđima potpuno otvorene. Ako preko ogrnete sako, niko neće znati da se ispod nalazi seksi autfit, ali ćete moći da iznenadite partnera kada ga skinete.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Hajde da pričamo o ženskim orgazmima, dobro ste pročitali – orgazmima – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 13. februar