• December 9, 2023

“DA ODEM KOD ŽIRAFE I DA SE POPNEM NA NJU” – TIKTOKER RAZLJUTIO BEOGRAĐANE (VIDEO) – Beograduživo.rs

Zbog „stvaranja sadržaja“ za društvene mreže mladi ljudi sve češće organizuju izazove i rade razne nedozvoljene stvari kako bi svojoj „publici“ bili interesantni. Njihova publika uglavnom je vrlo mlada, jer je teško poverovati da bi nekome starijem takav sadržaj bio zanimljiv, pa zato i njihovi postupci nose velike odgovornosti.

Tako je jedan mladić razljutio sugrađane jer je objavio video na društvenoj mreži TikTok gde govori kako je „danas odlučio da ode do žirafe i da se popne na nju“. Video je nastao u Beogradskom zoološkom vrtu i vidi se kako mladić zaista preskače ogradu i ulazi kod žirafa. Na snimku se dalje vidi da se životinja uplašila, a video se prekida kada se čuje glas čuvara.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

SUDAR TROLEJBUSA I AUTOMOBILA U CENTRU BEOGRADA – Beograduživo.rs

Read Next

ŽENA SKOČILA SA NADVOŽNJAKA NA AUTOPUT – Beograduživo.rs