• January 27, 2022

Da li su providne i mrežaste haljine novi trend na crvenom tepihu?

Nedavno smo konačno prisustvovali događajima koji su nas vratili na crveni tepih, kao što su Met Gala veče ili Emmy i MTV VMA dodele nagrada. Nakon perioda pandemije, koji je sve događaje odveo u online svet, moramo priznati da nam je povratak na dobro poznatu crvenu tkaninu prijao – jer smo ponovo dobili priliku da uživamo u pažljivo stilizovanim poznatim ličnostima i njihovim high fashion autfitima. Među njima se u prethodnom periodu izdvojio jedan specifičan trend, koji smo mogli videti na više različitih poznatih ličnosti – a u pitanju je prozirna haljina. Ovaj tip haljine može biti od providnog materijala, mrežastog materijala ili čak metalnih, gusto povezanih alkica, a ono što je u svakom tom slučaju sigurno je da izgleda neverovatno seksi. U nastavku vam predstavljamo šest najboljih providnih haljina koje smo primetili na poznatim ličnostima.

Kendall Jenner u Givenchy haljini

Kendall Jenner je blistala (figurativno i zaista) na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gala haljine, u haljini brenda Givenchy, koja je bila inspirisana glumicom Audrey Hepburn i njenom haljinom koju je nosila u filmu “My Fair Lady”. Ova prozirna haljina prekrivena je sjajnim detaljima, a savršeno je pristajala izvajanom telu manekenke Kendall Jenner. Ona je ispod nje nosila neutralni veš i korset u boji kože.

Megan Fox u Mugler haljini

Megan Fox nastavlja da nam dokazuje da je i dalje seks simbol, a za njenom haljinom sa dodele MTV VMA nagrada svi su se okretali. Ona je nosila prozirnu Mugler haljinu sa sjajnim detaljima, ispod koje je nosila veš boje kože. Ona je ovu haljinu uklopila uz cipele sa platformom u boji šampanjca i wet hair look frizuru. Ovaj tip frizure bio je savršen izbor uz haljinu koja čini da Megan izgleda kao prava sirena.

Issa Rae u Aliette haljini

Issa Rae nas je oduševila Aliette haljinom, koja je pokazala njenu ženstvenu i seksi stranu. Ova mrežasta haljina na bretele naglasila je njen dekolte, a podsetila nas je na haljinu prekrivenu Swarovski kristalima kakvu je pre nekoliko godina nosila Rihanna. Svakako, Issa je na dobrom putu da pronađe svoj autentični stil na crvenom tepihu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

KADA SE SPOJE PRIRODA I NAUKA: Ovaj serum za anti-age negu kože oko očiju je beauty novitet sa duplim efektom, koji moraš da probaš

Read Next

Ujutru potreban kišobran, posle podne osetni porast temperature