DA LI SE ZNA KADA ĆE BITI GOTOVO GROBLJE ZA LJUBIMCE? – Beograduživo.rs

GROBLJE ZA LJUBIMCE – U martu prošle godine su počeli radovi na izgradnji prvog groblja za kućne ljubimce koje će se nalaziti na Novom Beogradu, tačnije u Bloku 51.

Planirano je da se groblje prostire na 15.376 metara kvadratnih, a radovi koštaju 130 miliona dinara. U planu je da groblje ima veterniarsku ambulantu, administrativnu zgradu, prostor za sahranjivanje za oko 2.000 kućnih ljubimaca kao i spalionicu animalnog otpada.

U prvo vreme će imati 730 mesta kolumbarijuma i rozarijuma, 839 grobnih parcela za male, srednje i velike kućne ljubimce, kao i 760 grobnih mesta za vlasnike koji žele da na poseban način obeleže grobno mesto kućnog ljubimca.

Ranije je najavljeno da će radovi biti gotovi do kraja 2021. godine, međutim najnovije informacije su da će groblje biti gotovo do leta ove godine. Trenutno se na pomenutoj lokaciji paralelno odvijaju dve faze radova – izgradnja interne saobraćajnice, parkinga, staza i administrativnog objekta, kao i radovi na izgradnji spalionice – objekta za uklanjanje životinjskih ostataka.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Novosti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Giros na tanjiru 350 dinara skuplji: Proveravali smo cene u Grčkoj pred ovo leto – Biznis Telegraf.rs

Read Next

DODATNI PROSTOR ZA PARKIRANJE NA NOVOM BEOGRADU – UKUPNO 6.500 PARKING MESTA? – Beograduživo.rs