Cupara: Obezbedili smo EP, ali želimo da pobedimo Grčku – Sportklub

Golman Vladimir Cupara ističe da rukometaši Srbije žele pobedom da završe kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, iako su već osigurali mesto na kontinentalnom šampionatu.

Srbija poslednju utakmicu kvalifikacija igra protiv Grčke. Selektor Toni Đerona okuplja reprezentativce Atini, gde će se obavljati trenažne aktivnosti do meča, koji je na programu u četvrtak, 29. aprila od 14 časova.

Ova utakmica neće imati rezultatski značaj za Orlove, koji su već osigurali mesto na kontinentalnom šampionatu.

povezane vesti

„Već smo obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo i to kao prvoplasirana ekipa, ali želimo da pobedimo Grčku, da se okupimo, provedemo malo vremena zajedno, napravimo dobar rezultat i kao pobednici završimo ove kvalifikacije. Grčka je dobra ekipa, ali mi smo favoriti i to smo prošli put pokazali, nadam se da će i ovaj put biti tako“, rekao je Cupara.

Golman srpske reprezentacije izjavio je da je za dobre rezultate zaslužna i dobra atmosfera u timu.

„Dolazimo srećni na ova okupljanja. Zadovoljni smo, napravili smo dobar rezultat, uživamo u svakom danu provedenom zajedno, imamo doru energiju i hemiju u timu. Selektor je doneo novitete u taktici i pripremi utakmice, sa druge strane ova generacija je dugo već zajedno, dobro se poznajemo i slažemo na terenu i van njega. Sve se to lepo uklopilo i zato smo postigli tako dobre rezultate“.

Podsećamo, Srbija je do sada zabeležila pobedu i remi u duelima sa Francuskom, a savladala je i Grčku u prvom susretu.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Preokret u Lesteru: Ihenačo doneo pobedu Lisicama – Sportklub

Read Next

Tandem Kanarinaca u izboru sa Igrača sezone u Čempionšipu – Sportklub