Crni karmin je ponovo u trendu, a ovo su načini na koje ga možete nositi

Mesec oktobar, poznatiji kao mesec u kom počinje spooky sezona, uvek nas asocira na Noć veštica, filmske horor večeri, bundeve, maskenbale, pumpkin spice late, odeću u tamnim tonovima i misterioznu, maglovitu atmosferu. A šta se više uklapa uz sve navedene stavke od neobičnog makeup looka koji uključuje crni karmin? Verujte nam, ništa! Crni karmin se ovog oktobra iznova vratio u modu, i mada vam možda deluje kao makeup proizvod koji nikada ne biste probali – savetujemo vam da mu date šansu. Crni karmin obožavaju poznate ličnosti kao što su manekenka Kendall Jenner i pevačica Rihanna, koja crni karmin čak proizvodi u okviru svog makeup brenda FENTY by Rihanna. Ukoliko ste i dalje skeptični, u nastavku vam prikazujemo šest atraktivnih načina na koje ga možete nositi, koji će garantovano učiniti da se predomislite i isprobati crni karmin ove sezone!

Crni karmin i izraženi foxy ajlajner

Kao što možete videti, crni karmin može izgledati veoma seksi i uopšte ne mora biti “napadan”. Takođe, za razliku od crvenog karmina koji obično zahteva da ostatak šminke bude većinom neutralan, crni karmin odlično funkcioniše sa intenzivnim senkama ili grafičkim, foxy ili mačkastim ajlajnerom. Crni karmin apsolutno podržava “više je više” princip, i učiniće da se osećate misteriozno, nesvakidašnje i samopouzdano.

Crni karmin i sivi smokey eye 

Crni karmin odlično stoji platinastim plavušama, a ne samo brinetama, a ukoliko ste deo “blonde bande”, predlažemo vam da ga nosite uz sivi smokey eye look. Siva senka na očima podržaće atmosferu koju stvara crni karmin, ali ipak sa njega neće oduzeti previše pažnje – a istaći će i pepeljast ton vaše kose. Siva senka takođe sjajno pristaje devojkama sa svetloplavim ili svetlim zelenim očima, te ako se pronalazite u svim navedenim stavkama, ovo je savršeni look za vas.

Crni karmin i prirodni sjaj na kapcima 

Zar vam nismo rekli da poznate ličnosti obožavaju crni karmin! Rihanna je jedna od pevačica koja je poznata po svojoj lepoti i uvek atraktivnim makeup lookovima, a njenim usnama crni karmin savršeno pristaje, naročito kada je istaknut njenom tamnom, dugom kosom. Iako bismo rekli da Rihanna može da iznese apsolutno sve što poželi, crni karmin na njoj zaista izgleda veoma moćno. Ah, kada bismo bili Rihanna na barem jedan dan.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Lena Kovačević u susret Svetskoj izložbi u Dubaiju: „Izvešću dve nove tradicionalne pesme“

Read Next

Vremenska prognoza – 14. oktobar