CRNA TAČKA – VIŠEGODIŠNJI PROBLEM NA SKRETANJU KOD KRUŽNOG PUTA (FOTO) – Beograduživo.rs

PROBLEM NA SKRETANJU KOD KRUŽNOG PUTA – Ukoliko ste nekada noću vozili obilaznicom odnosno kružnim putem, a isključivali se kod Motela 1000 ruža tj. kod Avale, onda sigurno znate koliko je ovo isključenje problematično i jedva uočljivo.

U poslednje vreme su na ovoj deonici preko dana velike gužve zbog radova u neposrednoj blizini, ali se noću zato ovuda izuzetno brzo vozi, U pitanju je dakle jedna od onih tački na kojoj vozači moraju otvoriti četvore oči. 

skretanje-kružni-put-obilaznica-1000-ruža-bubanj-potok-saobraćaj
foto: Beograd uživo

Jedan problem je što na ovom skretanju ne postoji semafor, takođe na ovom mestu se neretko dešavaju nezgode, jer vozači, koji se na put uključuju iz pravca motela znaju da voze brzo pa ne mogu na vreme da reaguju i da se zaustave. I treći problem jeste vožnja noću, kada ukoliko idete iz pravca Bubanj potoka ka Avali, samo isključenje nije uopšte osvetljeno, trake na putu su jedva vidljive, a ukoliko vam se pojavi vozilo iz suprotnog smera, velika je šansa da ćete ga u potpunosti promašiti, da ne pominjemo otežavajuće okolnosti kao što su kiša ili sneg.

Nadamo se da će nadležne ekipe učiniti nešto po ovom pitanju, makar za početak po pitanju adekvatnog osvetljenja i obeležavanja.

Najnovije vesti:

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

U PETAK CEO DAN BEZ VODE ULICE NA STAROM GRADU – Beograduživo.rs

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs