CFDA 2022: Dodela nagrada – modni momenti – WANNABE MAGAZINE

Sinoć je u Njujorku Savet modnih dizajnera Amerike bio domaćin godišnje ceremonije dodele nagrada, koja slavi najbolje i najsjajnije talente američke mode. Domaćin događaja bila je glumica Natasha Lyonne, koja je događaj vodila u ulici Cipriani South na Menhetnu. Neverovatan pogled na Ist River dočekao je goste poput Kris Jenner, Kim Kardashian, Katie Holmes, Cher, Halle Bailey i mnoge druge neverovatne ličnosti iz sveta poznatih.

Čitav događaj predstavljen je u partnerstvu sa Amazon Fashion, a obeležena je 60. godišnjica CFDA, neprofitne organizacije koju je prva pokrenula poznata publicistkinja Eleanor Lambert. Među nagrađenima su bili i kustos Andrew Bolton, stilista Law Roach, a dodeljena je i specijalna posthumna nagrada premimulom dizajneru Virgilu Ablohu.

Kris i Kylie su imali matching majka i ćerka momenat na crvenom tepihu u crnim haljinama. Kylie je nosila vintage Thierri Mugler haljinu u kombinaciji sa Bulgari dodacima, uključujući i dijamantski Serpenti prsten od belog zlata, dok je Krisinu figuru krasila haljina dugačkih rukava brenda Schiaparelli. Kendall je svoj stav supermodela donela i na crveni tepih u beloj haljini dubokog izreza brenda Khaite.

Vanessa Hudgens je došla u prilagođenom Vera Wang dvodelnom autfitu sa čipkastim grudnjakom, a sve je bilo ukombinovano sa Bucherer nakitom.

Ne možemo da ne pomenemo ni Gigi Hadid, naravno. Nosila je šarenu kombinaciju Thom Browne, zajedno sa  Maria Tash i Lagos nakitom.

Pročitajte i ovo: WNB Latest: Lacma Art + Film Gala 2022.

Julia Fox

Addison Rae

Ashley Graham

Ovo su samo neki od naših izabranih lookova. Trk na Instagram kako biste videli sve autfite poznatih! Verujte nam, nećete se razočarati!

Naslovna fotografija: instagram.com/jp_modee

Nenad Grubanoski

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Inspirativne frizure sa modnih revija idealne za jesen/zimu 2022.

Read Next

Stanković tek došao, a već priča o otkazu u Sampdoriji: “Ako sam problem, otići ću”