ĆERKA NANELA MAJCI TEŠKE POVREDE – Beograduživo.rs

Jutros oko 8.00 na Karaburmi, u Danteovoj ulici, dogodio se težak slučaj porodičnog nasilja u kojem je povrede zadobila starija žena (85).

Nju je napala ćerka (50), inače psihijatrijski pacijent. Napad su videle komšije sa terase, pa su pozvali policiju. Žena je po dolasku Hitne pomoći davala znake života i prevezena je u Urgentni centar.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

VOZAČ NIJE HTEO DA STANE, PA JE POLICAJAC SEO NA HAUBU? (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

PUCNJAVA NA GROBLJU, RANJEN MLADIĆ (24) – Beograduživo.rs