Ćavi: Moramo da budemo samokritični – Sportklub

Trener Barselone Ćavi Ernandes bio je veoma razočaran načinom na koji je njegova ekipa odigrala u porazu od Bajerna na Kamp Nouu 3:0.

– Moramo da budemo samokritični. Do ovog meča smo u svakom susretu bili kompetitivni. Ali ne večeras. Igračima sam govorio o hrabrosti, intenzitetu, dobijanju duela. Ali ovo je prvi put u sezoni kada sam osetio da nismo na pravi način ušli u utakmicu. Nismo uspeli da dostignemo potreban nivo da pariramo protivniku. Bajern je bio vrlo dobar, mnogo bolji od nas. Sa znatno više intenziteta su ušli. Jasno je da je saznanje da smo eliminisani pre utakmice uticalo psihološki na nas – rekao je Ćavi.

Još posle žreba bilo je jasno da Barseloni neće biti lako.

– Izvukli smo komplikovanu grupu. Fudbal je bio okrutan prema nama. Sa druge strane, tu smo. Sezona se ne završava u oktobru, ima još trofeja za koje možemo da se borimo. Moramo da ostanemo ujedinjeni. Okrutan je način na koji smo ispali iz Lige šampiona i verujem da smo zaslužili više.

Na kraju apostrofirao je navijače, koji su pružili veliku podršku.

– Želim da im se zahvalim na bezuslovnoj podršci. Napravili su izuzetnu atmosferu. Mi to u potpunosti cenimo, iako to nismo pokazali. Već sam upozoravao da moramo da rastemo da bismo ih bili dostojni.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Neviđen debakl Španaca u Ligi šampiona – Sportklub

Read Next

Vreme je da se utoplimo – 5 jela koja će zagrejati našu dušu