Cargo pantalone su se vratile u velikom stilu, a mi vam prikazujemo 6 načina da ih nosite

Prethodnih nekoliko meseci obeležio je povratak Y2K estetike u modu, odnosno povratak odevnih komada i stajlinga koji inspiraciju pronalaze u modi devedesetih i ranih dvehiljaditih godina. Iako smo mislili da će ovaj trend možda brzo doći i proći, kao što to u modnom svetu često biva – on se pokazao kao dugotrajniji, a u okviru njega nedavno smo primetili da se još jedan, nekada popularni odevni komad vratio u modu, a u pitanju su cargo pantalone. Cargo pantalone odlikuju niži struk, široke nogavice i izraženi džepovi, a mi vam u nastavku predstavljamo šest načina na koje ih možete nositi u ovoj godini. 

Cargo pantalone i korset

Jedna od trenutno najpoznatijih manekenki, Bella Hadid, poznata je po svojoj velikoj ljubavi prema Y2K estetici. Ona je klasične, khaki cargo pantalone uklopila uz neobični korset sa renesansnim motivima i cipelama na štiklu – i pokazala nam je da cargo pantalone mogu biti ukombinovane i sa elegantnim odevnim komadima. Dok gledamo u ovu fotografiju, javlja nam se želja da pokušamo svoje stare cargo pantalone da “iskopamo” iz dubine ormara i uklopimo ih uz neke od naših novijih odevnih komada.

Cargo pantalone u stilu elegantnih Parižanki

Parižanke su nam poznate kao jedne od najbolje obučenih žena na svetu, a one su ispratile i trend povratka cargo pantalona. I verujte nam, Parižanke su našle način da ove veoma casual pantalone učine ženstvenim i elegantnim! Ukoliko želite da nosite cargo pantalone kao Parižanke, odaberite one u svetloj, bež boji sa malo užim nogavicama i uklopite ih uz klasičnu belu košulju, atraktivan kaiš i sandale na štiklu. Košulja može biti i oversize muška, u svakom slučaju – ma koju košulju da odaberete, nećete pogrešiti.

Oversize srebrne cargo pantalone

Cargo pantalone nekada mogu biti samo deo vašeg celokupnog autfita, a nekada mogu biti i njegov centralni motiv. U slučaju da se odlučite za efektne cargo pantalone kao što su ove neobične, široke srebrne, ostatak autfita bi definitivno trebalo da ostane neutralan – kako bi one došle do izražaja. Jednostavne čizme ili patike i siva duskerica ili džemper, pun su pogodak uz ovaj tip pantalona.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Životno rasterećenje broj 1 – prestanite sve da shvatate lično

Read Next

Vremenska prognoza – 20. avgust