Budvani nadigrali Komove, Mornar bolji od Jedinstva – Sportklub

Nastavljen je šampionat Crne Gore u rukometu, a na programu su bila dva meča, jedan u mini ligi za prvaka, a drugi u mini ligi za opstanak.

U derbiju, Budvanska rivijera je kao gost pobedila Komove iz Andrijevice sa 36:27 (19:12). Budvani su dominirali od prvog do poslednjeg minuta, a najefikasniji su bili, Marko Simović sa devet, Vojislav Vukić sa sedam, odnosno Luka Novaković i Radivoje Đodić sa po šest golova. Kod Komova, bolji od ostalih, bili su Vladan Kastratović i Slobodan Zonjić sa po sedam i Bojan Varagić sa pet golova.

Drugi meč u mini ligi za prvaka na programu je 8. maja, a snage će odmeriti Partizan iz Tivta i Lovćen sa Cetinja. U ovoj rundi, slobodna je ekipa Berana.

Tabela: Lovćen 20, Budvanska rivijera 16, Komovi 11, Berane 5, Partizan 4.

Jedinstvo je u mini ligi za opstanak, na svom parketu, poraženo od Mornara sa 33:26 (9:16). Prevagu na tasu Barana, doneli su Miloš Živković, Miloš Mijušković i Jovan Marojević sa po pet i Boban Ašanin sa četiri gola. Kod Jedinstva, raspoloženi za igru u napadu, bili su Danilo Joksimović i Aleksa Medojević sa po šest i Nikola Jelić sa pet gola.

Rudar i Danilovgrad će odmeriti snage 6. maja.

Tabela: Rudar 14, Mornar 14, Danilovgrad 6, Jedinstvo 4.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Čelsi izbacio Real za novo englesko finale – Sportklub

Read Next

Zidan: Ponosan sam na igrače – Sportklub