• January 23, 2022

Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite – WANNABE MAGAZINE Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Promena nabolje počinje onda kada shvatimo da smo donosioci promene mi sami. Svaki naš izbor sa sobom nosi posledice, a kako ove posledice ne bi bile negativne po naše okruženje i nas same – biramo pažljivo. Od brendova čije proizvode koristimo počeli smo da očekujemo da posluju humano, da podržavaju humanitarne aktivnosti i da svoje proizvode ne testiraju na životinjama, i ne pristajemo ni na šta manje. 

Shvatili smo i prihvatili činjenicu da se budućnost kreira upravo sada, malim koracima koje činimo – a kako će izgledati budućnost beauty industrije, zavisi isključivo od toga kakve zahteve joj mi postavljamo. Humanost brendova postala nam je podjednako važna kao kvalitet proizvoda i širina spektra ponude, i samim tim više na prvom mestu nisu samo tekstura, miris, boja ili nijansa proizvoda koje biramo. Zato što nam je važno da li novac od proizvoda koji kupujemo odlazi u humanitarne svrhe i koliki ekoliški otisak brend čiji je to proizvod ostavlja za sobom, mi biramo Avon – brend sa tradicijom dugom 135 godina! 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pep: Niko nije postao prvak u decembru, ima još 54 boda – Sportklub

Read Next

Za žene u nauci – dodeljene stipendije najboljim mladim naučnicama u Srbiji – WANNABE MAGAZINE