Budi samouverena u tome ko si: Ovo su 2 makeup looka za svaku priliku koji će istaći tvoju jedinstvenost

Ritual nanošenja šminke ima posebno mesto u dnevnom rasporedu svake žene. Tih nekoliko minuta koje ćemo odvojiti za sebe i uživanje u isticanju svoje lepote su ključni za naše samopouzdanje i dobar osećaj u svojoj koži – a kada se osećamo dobro, izgledamo još bolje. Ta harmonija između unutrašnjeg i spoljašnjeg osećaja lične lepote stvara se upravo kroz postizanje savršenog, blistavog tena ili pak pronalaženja baš one prave nijanse karmina, i tada nam postaje jasno da je šminka zapravo „alat“ koji nam pomaže da otkrijemo svoju autentičnost. Cilj šminke odavno je prestao da bude puko prikrivanje nesavršenosti, a njena nova misija je da nam pomogne da dođemo do najbolje verzije sebe.

Upravo zbog toga što i same znamo koliko šminka može uticati na naše raspoloženje i način na koji vidimo sebe, odlučili smo da u saradnji sa inluenserkama Jelenom i Aleksandrom kreiramo dva savršena makeup looka za svaku priliku – koji se fokusiraju na isticanje jedinstvenosti i različitosti lepote svake od nas. Jelena i Aleksandra, kao i mnoge od nas, imaju veoma gust raspored dnevnih obaveza i zato su im bili potrebni elegantni i praktični lookovi sa kojima će moći da odu na poslovni sastanak, ali i u večernji izlazak – a u nastavku vam otkrivamo kako ih i same možete rekreirati.

IMG 4246 scaled Budi samouverena u tome ko si: Ovo su 2 makeup looka za svaku priliku koji će istaći tvoju jedinstvenost

U kreiranju 2 timeless makeup looka za svaku priliku koristili smo proizvode brenda Armani Beauty, koji već više od 20 godina revolucionarno menja svet kozmetike inovacijama i pružanjem tehnološki naprednijih formula, koje ispunjavaju sve naše potrebe. Vodeći se uverenjem da je najbolji oblik elegantnosti biti ono što jesmo – brend Armani Beauty kontinuirano nam pruža proizvode koje odlikuju lakoća, dugotrajnost, ugodnost i jednostavnost.

„Verujem da lepota prvenstveno dolazi iznutra. Moje kreacije ne služe tome da prikriju ili sakriju jedinstvenost pojedinca, već tome da je otkriju.”

Giorgio Armani

Jelena @sminkanje.sa.jelenom – gentle shimmer look

Jelena Dikić, mama, šminkerka i influenserka koju možete zapratiti na njenom Instagram nalogu @sminkanje.sa.jelenom prepoznatljiva je po svojim sofisticiranim i ženstvenim lookovima – kao i naglaskom na uvek savršeno našminkanim usnama. Uz pomoć zvanične Armani Beauty face dizajnerke, za Jelenu smo osmislili gentle shimmer look – koji uključuje suptilni mačkasti look na očima, postignut uz pomoć Armani Beauty Smooth Silk eye pencil olovke za oči i Armani Beauty Eyes To Kill Stellar senki za oči, savršeno svilenkast ten za koji je zaslužan Armani Beauty Luminous Silk Foundation tečni puder i, naravno, precizno nanesen Armani Beauty Lip Power ruž za usne, u prirodnoj boji usana – koji je suptilan, a istovremeno u savršenom balansu sa mačkastim lookom na Jeleninim očima. Ovaj look govori nam o tome da usne, čak i kada nisu u fokusu, igraju važnu ulogu, a nijansa ruža koji biramo je ključna. Karmin ne mora biti isključivo crven da bi bio u centru pažnje, a karmin u boji usana, koja je za nijansu tamnija od naše prirodne, uvek  je dobar izbor.

IMG 4197 scaled Budi samouverena u tome ko si: Ovo su 2 makeup looka za svaku priliku koji će istaći tvoju jedinstvenost

Ostali proizvodi koji su doprineli kreiranju gentle shimmer looka:

Armani Beauty Fluid Master Primer prajmer, Armani Beauty Micro-fil Loose Powder puder u prahu, Armani Beauty Luminous Silk Glow Fusion Powder kompaktni puder, Armani Beauty High Precision Brow Pencil olovka za obrve, Armani Beauty Eye Tint Liquid Eyeshadow senka za oči i Armani Beauty Eccentrico Mascara maskara.

Aleksandra @withinstalovealex – soft nude look

Fotografkinja i influenserka Aleksandra V, koju možete zapratiti na njenom Instagram nalogu @withinstalovealex, prepoznatljiva je po svom vanvremenskom stilu i minimalističkim makeup lookovima. Armani Beauty face dizajnerka Aleksandru je našminkala u klasičnom, soft glam stilu koji uključuje nude Armani Beauty Eye Tint Liquid Eyeshadow senku za oči, Armani Beauty Smooth Silk eye pencil olovku za oči, Armani Beauty Smooth Silk lip pencil olovku za usne u tamnonude tonu i Armani Beauty Lip Power ruž za usne u rozikastoj nijansi – koja savršeno upotpunjuje nude podton. Ove dve nijanse u kombinaciji, vizuelno usnama daju prirodnu, jedru boju i suptilni sjaj, koji ne mogu ostati neprimećeni čak i uz naglašene oči. Soft nude look pogodan je za više različitih svakodnevnih situacija, a uz to odlično i veoma prirodno izgleda na fotografijama – što veoma znači Aleksandri, čija je to profesija. Ovaj look je blistav, lagan i dugotrajan i sa njime se gotovo nećete ni osećati kao da na licu nosite šminku.

IMG 4086 scaled Budi samouverena u tome ko si: Ovo su 2 makeup looka za svaku priliku koji će istaći tvoju jedinstvenost

Ostali proizvodi koji su doprineli kreiranju soft nude looka:

Armani Beauty Luminous Silk Foundation tečni puder, Armani Beauty Micro-fil Loose Powder puder u prahu, Armani Beauty Luminous Silk Glow Fusion Powder kompaktni puder, Armani Beauty Luminous Silk Concealer korektor za oči, Armani Beauty High Precision Brow Pencil olovka za obrve, Armani Beauty Eccentrico Mascara maskara i Armani Beauty Eyes To Kill Stellar senka za oči.

Već više od 20 godina Armani Beauty podržava žene u njihovom osećaju lepote – verujući u moć jednostavnosti i dugotrajnosti šminke koja doprinosi iskazivanju autentičnosti svake od nas.

IMG 4269 scaled Budi samouverena u tome ko si: Ovo su 2 makeup looka za svaku priliku koji će istaći tvoju jedinstvenost

Svi pomenuti Giorgio Armani Beauty kozmetički proizvodi dostupni su u Jasmin parfimeriji u ulici Knez Mihajlova 10, kao i Sephora parfimerijama u TC Galerija, TC Ušće i TC Delta City.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pioli razočaran, navijači Milana srećni zbog ispadanja – Sportklub

Read Next

Objavljen je MICHELIN vodič za Beograd, a predstavljamo vam spisak preporučenih restorana