“Braća Jokić treba lepo da se ponašaju, Majami je moj grad” – Sportklub

Osmog Novembra u Denveru su Nagetsi pobedili Majami Hit rezultatom 113:96, a meč je obeležio fizički sukob aktuelnog najkorisnijeg igrača NBA Nikole Jokića i košarkaša tima sa Floride Markifa Morisa. Jokić je za udaranje rivala kažnjen i utakmicom neigranja, a veliku pažnju u medijima izazvale su i reakcije drugih na tu scenu.

O potencijalnim problemima u slučaju nastavka sukoba govorio je Markus Moris, brat blizanac Markifa, ali i Strahinja i Nemanja Jokić, braća srpskog centra. Ipak, očekuje se da većih problema neće biti jer Markif Moris neće igrati protiv Denvera zbog povrede vrata, kao ni njegovi saigrači Džimi Batler (povrda leđa) i Tajler Hiro (razboleo se).

Jedan od momaka koji je u 21. veku najviše imao reputaciju žestokog momka je i veteran Hita Judonis Haslem, a on je komentarisao činjenicu da će braća Nikole Jokića biti u publici i posmatrati meč.

Ne treba da rade ništa glupo. Bolje bi im bilo da se lepo ponašaju jer je Majami moj grad. Nećemo dozvoliti da se išta dogodi njihovom bratu, čeka nas samo jedna košarkaška utakmica“, rekao je o predstojećem meču iskusni krilni centar.

O potencijalnim nemilim scenama govorio je i trener Majamija.

Sve je u retrovizoru. Siguran sam da će NBA poslati celokupan tim u Majami kako bi se sprečili problemi. Svi će biti na oprezu, uključujući i sudije. Košarka je jedina bitna stvar ovde“, rekao je nekadašnji NBA šampion Erik Spolstra.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA UTORAK, 30. NOVEMBAR – Beograduživo.rs

Read Next

Đoković i drugovi se pripremaju za Kazahstan (VIDEO) – Sportklub