Boostuj svoju rutinu: Ovo su hidrirajući booster i anti-age serumi koji će zaštititi i podmladiti tvoj kožu – WANNABE MAGAZINE

Iako negujem zdrave životne navike, svesna sam toga da ne mogu da utičem na spoljašnje agresore koji su nepovoljni po zdravlje moje kože, što me je navelo na aktivnu potragu za proizvodima kojima ću je na najbolji mogući način zaštititi. Želim da boostujem njenu odbrambenu barijeru, vratim joj blistavost, jedrinu i produžim njenu mladolikost. Jako je bitno kreirati skin care rutinu koja će biti temeljna i adekvatna za vaš tip kože. A što više istražujemo odgovor se, nekako, sam nameće – temeljnoj skin care rutini neophodan je serum.

Svesna toga da svaka dobra skin care rutina kreće od visoko koncentrovanih seruma koji hidriraju kožu i čije efekte kasnije “zaključava” dnevna krema – znala sam od kog proizvoda da krenem. Od seruma – naravno! Tražila sam proizvode koje odlikuju prirodni sastojci proverenog porekla, jer svojoj koži želim samo najbolje, i odabrala sam top 3 proizvoda koja mogu zadovoljiti svačije potrebe kože.

U pitanju su Apivita Bee Radiant serum, Apivita Wine Elixir Lifting serum i Apivita Aqua Beelicious osvežavajući hidrirajući booster. U nastavku vam otkrivam pojedinosti svakog od njih, kao i koje benefite po kožu možete očekivati nakon njihovog korišćenja! Vaša koža će ih garantovano veoma brzo zavoleti i svoju rutinu više nećete moći da zamislite bez njih.

Da li se do sada bili upoznati sa neverovatnim tajnama koje krije beli božur? Ovaj cvet bio je poznat još u grčkoj mitologiji, kao simbol lepote, mladosti, borbe i bogatstva – a upravo njegova esencija nalazi se u Apivita Bee Radiant serumu. Beli božur ima antioksidativno delovanje, doprinosi elastičnosti, svežini, blistavosti i svežijem izgledu vaše kože. Uz moć božura, Apivita Bee Radiant serum u sebi sadrži patentirani ekstrakt propolisa koji uz antioksidativnu zaštitu povećava i održivost ćelija za čak 40%, a zaslužan je i za povećanje nivoa kolagena i elastina u koži. Još jedan sastojak ovog sjajnog seruma je i glikogen kukuruza, koji će osigurati ćelijski rast i pospešiti proizvodnju hijaluronske kiselina za 80%. Apivita Bee Radiant serum ojačaće barijeru vaše kože i učiniti je blistavom, jedrom i osveženom. Uživaćete u njenoj glatkoći i prijatnom osećaju koji traje dugo nakon nanošenja!

Želite definisanije konture lica, jedriju i zategnutiju kožu? I šta ako vam kažemo da umesto one čaše vina koju ste popili popodne, vino možete iskoristiti u službi nege kože? Apivita Wine Elixir Lifting serum u sebi sadrži čak 99% prirodnih sastojaka, a njegova formula uspešno aktivira mladolikost kože zahvaljujući najvećoj koncentraciji polifenola Santorini vinove loze. Polifenoli su najmoćniji molekuli u borbi protiv prvih znakova starosti, koji prodiru u dublje slojeve kože, te će lako učvrstiti i nežno negovati kožu vašeg lica. Nekoliko kapi nanesite na vrhove prstiju i nežno ih umasirajte na očišćeno lice, kožu vrata i dekolte – i divite se definisanim konturama lica, zaglađenim borama i jedrijoj koži!

Da li ste i sami imali ona umorna jutra u kojima vam je potrebna brza, SOS hidratacija kože? Znamo kako je, i mi smo! Tada je vaš najbolji skin care partner Apivita Aqua Beelicious osvežavajući booster – multifunkcionalni proizvod koji obnavlja rezerve vode u koži, jača njenu barijeru i sprečava pojavu novih nepravilnosti. Ovaj booster odlikuju prebiotici koji vraćaju ravnotežu mikrobiomu kože, a nakon njegovog korišćenja primetićete da vam je koža manje osetljiva, umirenija i zaštićena. Primetićete da su nepravilnosti redukovane i da vam je koža instant osveženija, hidriranija i elastičnija. Savršen booster za radna jutra pred odlazak na posao!

Prirodna kozmetika Apivita nastala je u srcu Mediterana, u Grčkoj, davne 1979. godine. U pitanju je prirodna nega lepote koja potiče od pčela u grčkoj prirodi. Poreklo ovih proizvoda je jako bitno, jer grčka priroda nudi odličan biodiverzitet, koji je posledica uređene i plodne zajednice pčela. Apivita nudi i linije za higijenu lica, hidrataciju kože, pilinge i maske za lice, kao i proizvode za higijenu i negu kose i tela.

Brend Apivita možete pratiti i na Instagramu, gde ćete biti u toku sa svim novitetima, ali i vrlo korisnim savetima u vezi sa temeljnom negom kože.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ragbista francuskog drugoligaša preminuo nakon pada sa mosta – Sportklub

Read Next

Od žena za žene: Predstavljamo vam easy life magazin, koji je tu da život žena učini lepšim i lakšim – WANNABE MAGAZINE