• February 27, 2024

BOOM POP TALK podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem: Epizoda 4

BOOM POP TALK Podcast sa Ninom Milović i Markom Nikolićem je novi projekat WANNABE Media studija, koji je tu da vas zabavi i da pokrene vedre, nesvakidašnje teme!

U četvrtoj epizodi, razgovarali smo sa legendom Beograda, kreatvnim genijem i modnim hroničarem, koji je posmatrao kako se naša prestonica razvija i menja. Naš gost je Filip Maksimović, čovek sa mnogo talenata.

Filip je model, voditelj, stilista , a to je tek delić svega onoga čime se bavio. Njegovo lice je poznavao ceo Beograd, mnogo pre nego što su postojale društvene mreže. Uvek svoj, izgradio je autentičan stil odevanja, izražavanja i stvaranja koji će zauvek ostaviti pečat na domaćoj sceni. Baš zato, želeli smo da čujemo šta on misli o trenutno najpopularnijim dizajnerima, kao i domaćim influenserima, Madoni, Beogradu…

Mi smo baš uživali u dinamičnom razgovoru i odlično smo se zabavili, a nadamo se da ćete i vi – opustite se i saznajte nešto novo uz BOOM POP TALK.

[embedded content]

[embedded content]

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

SNEG IZAZVAO POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU – VIŠE UDESA I VEĆI BROJ POTPUNO BLOKIRANIH ULICA (FOTO, VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 19. do 21. januara