Bobi postao najbolji drug zauvek sa Dončićem: Napravili duks i bacili Tobajasa Herisa “u depresiju”

Srpski košarkaš kao da je zaboravio kakav je sjajan odnos imao sa igračem Filadelfije

Možemo reći da Boban Marjanović u poslednje vreme dobija nešto veću šansu u dresu Dalas Maveriksa. Kada god je na terenu, uvek adekvatno doprinese svom timu kako u odbrani, tako i u napadu, tako da se u potpunosti ustalio u sastav.

A ono što je najvažnije – donosi pozitivnu atmosferu u tim. Tako smo ga gledali kako “tera” svoje saigrače da plešu u ritmu srpske muzike, sam se takođe oprobao i zapevao, a ovoga puta je odlučio da ozvaniči da je postao najbolji drug zauvek sa Lukom Dončićem, što je naišlo na različite reakcije širom NBA lige.

Oni su predstavili plavu i roze duksericu na kojima su bili iscrtani njihovi likovi i na kojima piše “Luka i Boban BFF-s (najbolji drugovi prim. aut)”, a ovo je posebno pogodilo Tobajasa Herisa, koji je u Filadelfiji konstantno vreme provodio sa našim centrom.

On je na objavu Dalas Maveriksa reagovao GIF-om na kojem se vidi scena iz popularnog crtaća u kojem jednom od likova izbija vatra iz glave od nervoze. Brojni NBA fanovi su pritrčali i počeli su da prave urnebesne montaže na kojima se vide Bobi, Luka i Heris.

Nadamo se da će Tobajas ipak smoći snage da svom nekadašnjem saigraču oprosti “izdaju” i da će se ponovo družiti, samo ne kao najbolji drugari. Ipak je sada Luka izbio na čelo Bobijeve liste.

Video: Nije pametno ostavljati Bobija samog na poludistanci: Centar Vašingtona je to shvatio na bolan način

(Telegraf.rs

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Real demonstrirao silu protiv Granade i spakovao četiri gola, Atletiko još ne može da slavi titulu!

Read Next

Nataša (44) sprema se za svoje prvo fitnes takmičenje: Nećete naći izgovore kad vidite njen trening