Blogerka Sophie Floyd je naša nova omiljena beauty inspiracija! – WANNABE MAGAZINE

Britanska modna i beauty blogerka, Sophie Floyd, naša je najnovija beauty inspiracija za 2021. godinu! Uz to što vodi uspešan Instagram nalog koji broji oko 350 hiljada pratilaca, ona ima i YouTube kanal posvećen lepoti i rekreiranju njenih makeup lookova, onih najpopularnijih sa njenog Instagram profila. Uz to što se interesuje za modu, lepotu i makeup, ona je i tattoo artist, što možemo i primetiti po njenom “išaranom” telu. Ona ne samo da prati najnovije modne trendove, već neke od njih i pokreće, a moramo priznati da se njenom profilu vraćamo i onda kada planiramo autfit, i onda kada razmišljamo kako da stilizujemo kosu, i naravno onda kada nismo sigurni koji makeup look da ovog dana uklopimo uz odabrani stajling. Uživajte u ovim lookovima koje nam predstavlja Sopihe – i unapredite svoj beauty game!

U stilu Parižanke 

Iako je Britanka, Sophie veoma dobro zna da iznese stil prave Parižanke, a sve mi žene smo nekada u životu želele da izgledamo kao da smo došle pravo iz francuske prestonice. Ukoliko želite da izgledate kao Parižanka, evo šta vam je potrebno, prema Sophie. Jedna stajliš beretka, može u trendy animal dezenu, efektan ajlajner preko celih kapaka, sa mačkastim špicevima, puštena i blago uvijena kosa, malo rumenila i neutralni karmin. Takođe, zlatni nakit i minđuše u obliku alkica svakako nisu naodmet!

Zlato na očima

Još jedan trend koji je Sophie ispratila u ovoj godini je nošenje jarkih i toplih senki na očima, među kojima se posebno ističu one u žutoj, odnosno zlatno-žutoj boji. Ukoliko i vi želite da u svoje makeup lookove unesete malo glamura, sjaja i sunca – predlažemo vam da se i vi odlučite za čistu senku sa zlatnim odsjajem. Nemojte je mešati sa drugim bojama, i na trepavice zatim nanesite sloj crne maskare.

Braon karmin i mačkaste oči

Ako u 2021. godini treba da izaberete novu nijansu karmina koja je u trendu i koja će u svakom trenutku izgledati dobro – predlažemo vam da kao Sophie odaberete braon boju. Kafeno ili čokoladno braon boja sjajno izgleda uz dobar ten i oči mačkasto uokvirene takođe braon ajlajnerom, a ovaj način šminkanja očiju u 2021. godini apsolutno je popularizovao TikTok. Mat ili sjajni, braon karmin nas podseća na devedesete godine, a definitivno će obeležiti i ovu godinu.

Neobični manikir na kvadrate

Nije sve u šminki i stajlingu, ima nečega i u noktima! Iako uvek možete nositi jednobojni ili neutralni manikir, Sophie vam predlaže da se ipak odlučite za nešto malo izazovnije i neobičnije, kao što je manikir na kvadrate. Neobični manikir pokazaće vašu zabavnu stranu i uneće dinamičnost u vaš stil.

Začešljane obrve sapunom

Laminacija obrva jedan je od najpopularnijih beauty tretmana u 2021. godini, a njegova pristalica je i Sophie. Laminacija obrva je zapravo polutrajno začešljavanje obrva nagore, a ovaj tretman zapravo čini veoma veliku razliku u kompletnoj simetriji i izgledu vašeg lica. Ipak, ako niste za trajniju varijantu, svoje obrve možete i samostalno začešljati sapunom za obrve, po želji.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Otkrijte svoju jutarnju rutinu u odnosu na to da li ste melanholik, kolerik, sangvinik ili flegmatik – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ljubavni horoskop za maj 2021. – WANNABE MAGAZINE