Biznismen kupio klub, pa u prvu postavu stavio sina sa 126 kilograma: Postigli su samo dva gola

Reč je o kineskom timu Zubo Ciju, koji se takmiči u drugoj Džija ligi

Kineski šampionat u fudbalu počeo je pre nekoliko nedelja, a već imamo veoma zanimljivu situaciju iz njihove druge lige. Jedan biznismen iz ove zemlje rešio je da kupi klub po imenu Zibo Ciju, što  samo po sebi nije vest, ali jeste jedna stvar koju je učinio odmah po akviziciji.

Naime, naterao je trenera da u prvu postavu stavi njegovog sina, koji ima popriličan problem sa viškom kilograma. Ima čak 126 kilograma, a svaku utakmicu počinje u prvoj postavi, igra svih 90 minuta na terenu. No, i to bi bilo sasvim okej da kineski biznismen nije otišao još jedan korak dalje. Zaista je pravo pitanje kako je trener reagovao na sve odluke čelnog čoveka Zibo Cijua.

Sin je izvodio sve penale, kornere, prekide. A oni nisu bili nešto naročito kvalitetni, o čemu govori saldo Zibo Cijua nakon pet odigranih mečeva. Postigli su samo dva gola i sakupili su jedan bod. Jedino su remizirali sa timom Sičuan Đijunijua. Pogledajte i sami kako izgleda ovaj dečak, dok izvodi korner na jednoj od utakmica.

Video: Golman Voždovca precenio svoju brzinu i daljinu lopte: Natho pre njega stigao do nje i prevario ga!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

“Nije presudio umor, mogao sam da igram tri sata”: Novaku žao propuštenih prilika

Read Next

U PONEDELJAK BEZ VODE POTROŠAČI NA NOVOM BEOGRADU – Beograduživo.rs