Bivši je našao novu ljubav, a moja četkica i dalje stoji u njegovom ormariću

Hoće li iko, u istoriji univerzuma, izneti teoriju o tome zašto su muškarci tolike kukavice? Zbog čega im je problem svetskih razmera da provedu nekoliko dana sami sa sobom, već pošto-poto, moraju da se pohvale novom devojkom koja im, uvek, ali UVEK, padne s Marsa (i gora je riba od prethodne, btw.)!? 

Okej, možda sam previše dramatična, ali s obzirom na činjenicu da smo koliko juče (figurativno rečeno) raskinuli, ne mogu, a da onako ljudski, ženski ne poludim kada vidim da je sve ono što sam do juče ja imala, bila, radila, živela, sada preuzela neka nova ženska persona non grata

Da ta novopečena gospođetina sada spava na mom delu kreveta, jede iz mog omiljenog tanjira, kuva kafu koju sam verovatno ja kupila jer nije dovoljno vremena prošlo da je gospodin sam popije od raskida, a povrh svega, moja četkica i dalje stoji u njegovom ormariću!!

Da se razumemo – o bivšima i pokojnicima uvek sve najbolje, međutim, ja moram da podelim svoje utiske kako bih postavila stvari na svoje mesto.

Hajde da krenemo redom sa tri ključna problema sa kojima se borim ovih dana.

Zar sam ja toliko beznačajna da me je za tren oka zamenio?

Znam da ovo pitanje mnoge devojke postavljaju nakon raskida, pogotovo kada im je bivši dečko ispao neviđeni skot. Ovo pitanje mi se, poput mantre, vrzma po glavi gotovo neprestano od kada sam videla taj prokleti story zbog koga sam proklela postojanje svake društvene mreže na ovom svetu.

Pitam se, kako me je tako lako zamenio, dok se prisećam svih predivnih trenutaka koje smo proživeli zajedno (jer, naravno, nikada se ne sećamo onih suštinskih loših koje su dovele do raskida). Zar mu nimalo nije bilo stalo do mene, do nas? 

Zašto me je zamenio sa ribom koja mi nije ni do kolena?

Drugarice mi stalno govore “Ćuti, bilo bi ti gore da je našao neku top ribu, ovako vidiš i sama koliko je jadan.” Takva konstatacija bi svakako trebalo da mi olakša muke, s obzirom da mu nova riba ne liči ni na šta, međutim meni je još gore. 

Hajde što me je zamenio za tren oka, nego što je u pitanju riba koja je potpuno operisana od bilo kakvog stila, seksepila i osnovnog kulturnog ponašanja! Da li to znači da mu je lepše sa takvom osobom pored sebe? Da mu ona toliko prija da je zaboravio na mene u potpunosti i na sve one godine koje smo proveli zajedno?

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Osmo izdanje najuzbudljivijeg vinskog događaja jugoistočne Evrope – SuperWine održaće se u subotu 3. jula – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 1. jul