• February 27, 2024

Beyoncé lansira svoju liniju za negu kose: Evo šta znamo o “Cécred”

Poznata Beyoncé matra koja glasi: I woke up like this, uskoro će se obistiniti i za milione fanova širom sveta (dočekali smo!). Naime, nakon meseci spekulacije, R’n’B diva je u maju 2023. naizgled najavila svoju liniju za negu kose, a nedavno je i zvanično potvrdila ime brenda – Cécred.

Nakon što je Renaissance svetskom turnejom potvrdila svoju višedecenijsku dominaciju u muzičkoj industriji i opravdala zasluženi nadimak Queen Bey, muzička diva se pridružuje koleginicama kao što su Rihanna i Selena Gomez i napokon ulazi u beauty industriju.

Beyoncé linija za negu kose: Šta nam je dosad poznato o Cécred?

Kada će novi brend biti dostupan?

Beyoncé je nedavno objavila teaser na svom Instagram profilu, throwback snimak frizerskog salona za koji se pretpostavlja da je nekadašnji lokal u Hjustonu pevačicine majke Tine Knowles. Osnažujući video predstavlja žene sa raznolikim tipovima kose, ali sa fokusom na afro i loknaste frizure (dok se Beyoncé pojavljuje na samom kraju).

“Kosa je svetinja. Putovanje počinje 20. februara. Posetite CECRED.com”, istakla je pevačica.

Podsetimo se prvog nagoveštaja o budućem brendu, koji se desio prošle godine, kada je Beyoncé objavila makeup-free fotografiju ponosno pokazavši svoju signature braon kosu u nijansi meda. Sa figarom za kosu u ruci, pevačica je pozirala kraj asortimana različitih proizvoda za koje možemo da pretpostavimo da su deo ponude njenog neobjavljenog brenda.

“Koliko vas je znalo da je moj prvi posao bio sređivanje kose u salonu moje mame?”, napisala je Beyoncé, dodavši: “Grupa Destiny’s Child je na svom početku nastupala za klijentkinje dok su sređivale svoje frizure. Bila sam izložena različitim preduzetnicama u (maminom) salonu. Iz prve ruke sam videla kako način na koji negujemo i slavimo svoju kosu direktno utiče na našu dušu. Gledala sam je kako leči i pomaže brojnim ženama. Pošto me je moj lični hair journey naučio mnogo toga, uvek sam sanjala da nastavim nasleđe koje mi je ostavljeno”.

U drugom teaseru na zvaničnom Instagram nalogu brenda, pevačica je objavila voiceover u kome je naglasila da je “odrasla u frizerskom salonu svoje majke”.

Poznato nam je da se muzička diva zalaže za kvalitet i zdravlje prirodne kose, imajući u vidu da je njena frizerka Rita Hazan u više navrata podelila pevačicinu hair-care rutinu za američke medije, naglasivši važnost održavanja zdravog stanja frizure, kao i boje koja je njen zaštitni znak (iako smo sada uveliko ušli u eru blajhane Beyoncé).

Baš zato, reakcije na društvenim mrežama su podeljene – dok je deo publike uzbuđen što će napokon imati priliku da zaviri u privatnu beauty negu koja pevačicu čini flawless, drugi deo ekipe smatra ovo pogrešnom poslovnom odlukom, imajući u vidu njeno nedavno blajhanje kose i učestalije nošenje perika.

Za koji tim vi navijate – da li ste uzbuđeni povodom lansiranja Cécred linije ili je vidite kao još samo jedan beauty brend poznate ličnosti?

Pročitajte i ovo: Besprekorna tehnika za vizuelni efekat volumena: Kako postići “babylights” pramenove?

Naslovna fotografija: pinterest.com

Milica Nešić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Jessica Chastain prodaje svoje najraskošnije red carpet kreacije – a ove komade svi želimo da posedujemo

Read Next

Вучић о седници СБ УН: Мала, али значајна победа Србије