BESPOVRATNA POMOĆ ZA NOĆNE BAROVE I KLUBOVE? – Beograduživo.rs

Vlada Srbije usvojila je juče Uredbu o utvrđivanju Programa podrške radu noćnih barova i noćnih klubova zbog poteškoća u poslovanju prouzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2. U pitanju je dodatni vid sektorske pomoći u cilju ublažavanja ekonomskih posledica.

Kako se navodi, kao mera podrške predložena je isplata bespovratnih sredstava čiju će visinu Vlada Srbije usvojiti posebnim aktom.

Javni poziv za podnošenje zahteva za utvrđivanje prava za pomoć za korišćenja sredstava biće objavljen na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a rok za konkurisanje biće 15 dana od dana njegove objave.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

RAST KAMATA – DA LI ĆE SE OVO ODRAZITI NA KREDITE U SRBIJI? – Beograduživo.rs

Read Next

UKIDAJU SE ČETIRI TRAMVAJSKE LINIJE ZBOG RADOVA NA NOVOM BEOGRADU – Beograduživo.rs