• December 9, 2023

Balmain x Maluma – muzika i moda isprepleteni u novoj kolekciji francuske modne kuće – WANNABE MAGAZINE

Pre nekoliko dana, na svojim zvaničnim Instagram profilima, francuska modna kuća Balmain i kolumbijska zvezda regetona, Maluma, najavili su novu kolekciju Balmain x Maluma. Kreativni direktor Balmaina, Olivier Rousteing, na čelu je ovog projekta zajedno sa dvadesetsedmogodišnjim pevačem, a prve komade iz ove limitarane kolekcije već možemo da vidimo. Pogledajte na koji način je ova kolekcija uspela da uhvati šareni svet Majamija i kako izgleda kada se klasični francuski dizajn spoji sa karipskim duhom.

Ova kolekcija živahnih boja inspiraciju je pronašla u živopisnom gradu u kome živi višestruko nagrađivani pevač Maluma: Majamiju. Komadi su bili prvenstveno namenjeni sledećoj Maluminoj turneji koja je odložena zbog svetske pandemije COVID-a 19. Odlučili su da naprave “kapsula” kolekciju koja je inspirisana njegovim petim albumom “Papi Juancho” kao i stilom koji pravi osvrt na modnu scenu Majamija devedesetih. Celu kolekciju možemo da opišemo u dve reči – Miami Vice.

Pink zalasci sunca, neonske grafike i zlatne nijanse prvo su što nam padne na pamet kada neko kaže Miami Vice. Upravo te slike možemo da vidimo na tkaninama koje su dizajnirali zajedno Maluma i Olivier. “Oduvek sam želeo da sarađujem sa modnom kućom na njihovoj kolekciji, ali ovo putovanje je bilo još uzbudljivije jer me Olivier motivisao da učestvujem sa njim u dizajnu i da kreiram komade koje bih nosio i van bine. Predstavićemo vam visoku modu sa dozom Papi Juancha”, rekao je Maluma u saopštenju za medije.

U novoj kolekciji koja će predstaviti spoj klasičnog i tropskog, moći ćemo da vidimo majice na kratke rukave sa grafičkim prikazima u neonskim bojama i retro palme u bojama “Miami Vicea” kao i dukseve sa kapuljačom sa sličnim retro motivima. Balmainov savremeni stil koji je rešio da napravi savršeni miks muzike i mode, odraziće se i u besprekorno skrojenom odelu koje se sastoji od pantalona i sakoa. Njegova čar je u tome što ispod njega možete da nosite i majicu kratkih rukava obojenu neonskim bojama koja je zaštitni znak kolekcije, kao i klasičniju košulju koju je Roustering iskoristio da najavi ovu saradnju.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

5 potpuno novih načina da ispohujete piletinu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Horoskopski znaci kojima je najteže da traže ono što im treba – WANNABE MAGAZINE