Bakica vozila do grada u prvoj, pa joj Punto izgoreo na parkingu: “Samo sam bila oprezna!”

“Kada sam se za sat vremena vratila, policija i vatrogasci bili su u ulici. Šokirala sam se kada sam videla da stoje pored mog auta, koji je bio prekriven penom.”

Bjelovarska policija je utvrdila razlog koji je doveo do požara, kada se na parkingu zapalio Fiat Punto u vlasništvu jedne 77-godišnje žene.

– Nakon što pet meseci nisam vozila, sela sam u automobil i krenula prema centru grada. Sećam se da sam prebacila u prvu brzinu i krenula! Budući da sam tražila parking mesto, vozila sam skroz polako, parkirala sam auto i otišla sam u grad – rekla je vlasnica izgorelog automobila za MojPortal.hr

– Moja kuća je svega kilometar dalje od Demetrove ulice, gde sam ostavila auto. Kada sam se za sat vremena vratila, policija i vatrogasci bili su u ulici. Šokirala sam se kada sam videla da stoje pored mog auta, koji je bio prekriven penom! Tada su mi ispričali da se zapalio!

Automobil, koji je izgoreo prošlog petka, zapalio se jer ga je vlasnica vozila samo u prvoj brzini. Žena, inače, živi sama od kada joj je suprug preminuo, pa da ne bi neprestano nekoga molila za pomoć, povremeno svojim automobilom ide do centra grada ili groblja.

– Samo sam bila oprezna. Ne želim da zovem decu i unuke da me voze do prodavnice, lepše je biti samostalan. Jako mi je teško zbog svega! – rekla je gospođa.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Šta treba da radite ako vaše slike osvanu na internetu? Važne činjenice o osvetničkoj pornografiji!

Read Next

Ovo je kineski “bog rata na nebu”, novi bombarder koji Amerima uteruje strah u kosti