• November 28, 2023

Autfiti koji nas inspirišu da dodamo svetu malo boje – WANNABE MAGAZINE

Koliko puta ste samo pomislili kako sledeći put kada budete otišli u šoping nećete kupiti ništa crno, i onda se opet vratite sa kesama punim crnih rolki, tamnog džinsa i mračnih dukseva? Kao što svaki put krećemo da treniramo “od sutra”, od istog tog “sutra” ćemo krenuti da unosimo u naš svet malo boje. Na kraju to uvek bude “malo sutra”, ali mi vam sad donosimo predlog šest odevnih kombinacija koje će vas motivisati da sledeći put to zapravo i uradite.

Cotton Candy Color paleta

Proleće i leto su godišnja doba u kojima u naš orman unosimo boje. Ukoliko niste fan drečavih i neon boja, za vas je savršeno rešenje paleta boja u nijansama šećerne vune. To su svetle i pastelne boje koje se prelivaju od roze do plave. Veseli ton će obojiti i vašu odevnu kombinaciju i vaš dan. Pomalo dečje i previše romantične, sigurno će vam se svideti to kako ove boje utiču na vaše raspoloženje, pa ćete ih preneti i na zimsku i jesenju sezonu.

Sredom ružičasto

Ukoliko nemate crvenu kosu, pink je boja kojom prvom možete da krenete da bojite svoj garderober. Ako ne volite previše šareno, možete je uklopiti sa plavim džinsom. To može biti duga teksas suknja, farke različitih modela – šta god vam se taj dan nosi. Dodajte svom autfitu neki zanimljiv aksesoar kao što su bele naočare koje nam još od devedesetih stoje u kutiju na ormanu, i spremni ste za sunčan dan.

50 nijansi džinsa

Ako su vam potrebni bebeći koraci da iz odsustva svetlosti pređete u njeno prisustvo, kombinacija u kojoj ćete nositi džins i gore i dole pravo je rešenje za vaš prelazni period. Pronađite teksas kombinezon koji će vam istaći baš ono što želite, i sa samo jednim odevnim komadom bićete obučeni od glave do pete, i to u koloru. Možete i teksas farke da ukombinujete sa teksas košuljom, ili u opuštenijim varijantama da se odlučite za tregere. Dodaćete vašem svetu malo boje, a nećete osećati preveliku razliku jer su vaše oči navikle na džins.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

And Just Like That – novi nastavak serije “Seks i grad” nam dolazi, a ovo je sve što treba da znate – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ovo je 6 trendy načina na koje možete uviti kosu – WANNABE MAGAZINE